Αρκετές φορές στο παρελθόν η Μίλαν έχει «τσεκάρει» τον Γιάννη Φετφατζίδη, κάτι που θα συνεχίσει να κάνει με μεγαλύτερη άνεση με την παρουσία του διεθνούς μεσοεπιθετικού στην Τζένοα, όπως αποκάλυψε ο Αριέντο Μπράιντα.

Ο τεχνικός διευθυντής των «ροσονέρι» μίλησε με πολύ καλά λόγια για τον 22χρονο παίκτη και τον χαρακτήρισε «ενδιαφέρουσα περίπτωση», για αυτό τον λόγο χρειάζεται να τον παρακολουθήσουν με μεγαλύτερη προσοχή.

«Ναι, τον ξέρω τον Γιάννη Φετφατζίδη. Τον έχουν παρακολουθήσει οι σκάουτέρ μας αρκετές φορές. Και οι εκθέσεις τους προς εμένα είναι πολύ καλές. Ξέρω πως είναι ένας πολύ ταλαντούχος νέος ποδοσφαιριστής με μεγάλη προοπτική. Τώρα που έρχεται στην Ιταλία θα έχω κι εγώ την ευκαιρία να τον δω περισσότερο και καλύτερα, αφού θα τον δω από κοντά. Είναι σίγουρα μια ενδιαφέρουσα περίπτωση που θα πρέπει να παρακολουθήσουμε με προσοχή», τόνισε ο Μπράιντα στη «Realnews» για τον πρώην άσο του Ολυμπιακού.

Αξίζει να σημειωθεί ότι έχει αναπτυχθεί έντονη φημολογία πως πίσω από την αγορά του είναι η Μίλαν, λόγω των σχέσεων με την Τζένοα, όμως οι πληροφορίες αναφέρουν ότι τα χρήματα είναι του συλλόγου της Γένοβας.

Πηγή: Sport-fm.gr