Μέχρι πέρυσι ήταν οι επιθετικές αιχμές του Ολυμπιακού. Μάλιστα, θα μπορούσε κανείς να πει πως ήταν «άσπονδοι φίλοι» αφού ο ένας κοίταζε να «φάει» τη θέση του άλλου και τούμπαλιν. Μήτρογλου και Τζεμπούρ είναι δύο ιστορίες αλληλένδετες αλλά μέχρι στιγμής φαίνεται πως κερδισμένος βγαίνει ο Ολυμπιακός.

Το σίριαλ «Ραφίκ Τζεμπούρ» τελείωσε με τον Αλγερινό να βρίσκει επιτέλους ομάδα και να μετακομίζει στην Σίβασπορ με την μορφή δανεισμού. Ο «τρομοκράτης» μέχρι πέρυσι αποτελούσε το βασικό όπλο της επίθεσης των «ερυθρολεύκων» αλλά οι σχέσεις του με την ομάδα κλονίστηκαν και ο ίδιος ήθελε να φύγει.

Ο Κώστας Μήτρογλου προσπαθούσε από πέρυσι με τις εμφανίσεις του να εκτοπίσει τον Τζεμπούρ από την ενδεκάδα. Κάποιες φορές το πέτυχε, κάποιες όχι αλλά φέτος από την αρχή της προετοιμασίας, ο «Μητρογκόλ» είναι αποφασισμένος να είναι ο βασικός φορ του Ολυμπιακού και να πετύχει πολλά-πολλά γκολ.

Ο Έλληνας επιθετικός δείχνει να βρίσκεται σε καλή φόρμα κάτι που αποδεικνύει και με τη φανέλα της Εθνικής. Χθες, στο ματς με το Λιχτενστάιν ο Μήτρογλου σκόραρε, αυξάνοντας τις πιθανότητες του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος για απευθείας πρόκριση στο Μουντιάλ του 2014 και ο Ολυμπιακός μόνο χαρούμενος μπορεί να είναι, βλέποντας τον παίκτη του να μη χάνει την επαφή του με τα δίχτυα.

Πηγή: sport-fm.gr