Oι διεργασίες που έγιναν στην Ελβετία, στη διάρκεια των προηγούμενων εβδομάδων, ανάμεσα στους αξιωματούχους των FIFA και UEFA με θέμα το ελληνικό ποδόσφαιρο, που είχαν ως αποκορύφωνα τη συνάντηση της προηγούμενης Πέμπτης (12/12), διάρκειας 8,5 ωρών, παρουσία των Λευτέρη Αυγενάκη και Βαγγέλη Γραμμένου, δεν αποκλείεται να έχουν και συνέχεια.

Στο πλαίσιο αυτό, οι διεθνείς Συνομοσπονδίες έχουν αποφασίσει να τρέξουν τις εξελίξεις στο ποδόσφαιρο της χώρας και για τον λόγο αυτό φαίνεται ότι έχουν αποφασίσει να καλέσουν σε συνάντηση τους ιδιοκτήτες/διοικητικούς ηγέτες των τεσσάρων «μεγάλων», δηλαδή του Ολυμπιακού, του Παναθηναϊκού, της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ. Αυτή, σύμφωνα με ρεπορτάζ που είδαν το φως της δημοσιότητας, αναμένεται να πραγματοποιηθεί μετά τις γιορτές και συγκεκριμένα το πρώτο 15ήμερο του Ιανουαρίου, επί ελβετικού εδάφους.

Υπενθυμίζεται ότι, στις 31 Ιουλίου αποχωρεί η διεθνής επιτροπεία από την Ελλάδα και παύει πια η εποπτεία, κάτι που αναγκάζει FIFA και UEFA να πάρουν τα… μέτρα τους, φέροντας στο ίδιο τραπέζι το λεγόμενο Big-4. Στόχος είναι να υπάρξει μια συμφωνία κυρίων μεταξύ τους, μια συναίνεση και πάνω σε αυτό το στάτους, να διεξαχθούν οι εκλογές της ΕΠΟ και να μην χρειαστεί να υπάρξει παράταση της εποπτείας.

Η ΕΠΟ φρόντισε να δώσει το… σύνθημα, μέσω ανακοίνωσης που εξέδωσε την Παρασκευή (13/12), στην οποία αναφερόταν ότι στις δύο διεθνείς Συνομοσπονδίες δεν περνούν απαρατήρητες οι δυσφημιστικές δηλώσεις του τελευταίου διαστήματος από τους Έλληνες παράγοντες…