Το 50% των μετοχών της ιδιοκτήτριας εταιρείας της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ απέκτησε ο πρίγκιπας Αμπντουλάχ ο οποίος θα επενδύσει στον σύλλογο με στόχο να επιστρέψει το συντομότερο στην Πρέμιερ Λιγκ.

Ο 47χρονος πρίγκιπας είναι ένθερμος οπαδός της Αλ Χιλάλ, της οποίας υπήρξε και πρόεδρος.

Αν κάποιοι σκέφτηκαν πως η άφιξη του Άραβα θα κάνει τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ να τινάξει τη μπάνκα στον αέρα, μάλλον θα απογοητευτούν καθώς ο πρίγκιπας τόνισε πως τα χρήματα θα δαπανούνται με σύνεση.

« Είμαι ευχαριστημένος που επενδύω σε έναν σύλλογο που είναι οργανωμένος με λογική, με μεγάλη ιστορία και κληρονομιά. Το ότι έρχομαι στη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ σε μια στιγμή κοντά στο 125ο έτος της ύπαρξής της είναι σημαντικό για μένα και, όπως ο Κέβιν (ΜακΚαμπ) είμαι αποφασισμένος να δούμε τον σύλλογο να επιτυγχάνει τους στόχους του και ανυπομονώ να συνεργαστώ. Ωστόσο, τα χρήματα θα δαπανηθούν με σύνεση» υπογράμμισε ο πρίγκιπας.

Ο Αμπντουλαχ είναι ιδρυτής και πρόεδρος της μεγαλύτερης χαρτοβιομηχανίας στη Μέση Ανατολή, αλλά επενδύει και σε άλλους τομείς.

Ρόλο στον σύλλογο θα αναλάβουν ο γιος του πρίγκιπα, Αμπντουλραχαμ Μπιν Αμπντουλάχ, ο σύμβουλος του, Τζέιμς Φίλιπς και ο Τούρκος επιχειρηματίας που ασχολείται επίσης με την χαρτοβιομηχανία, Σελαχατίν Μπακι.

Πηγή: sport-fm.gr