Οι Θεσσαλονικείς, σύμφωνα με όσα γράφει η εφημερίδα «Live Sport», φέρονται να έχουν τις τελικές συζητήσεις για την απόκτηση ενός ξένου αριστερού μεσοεπιθετικού, ο οποίος ανήκει αυτή τη στιγμή σε κάποιον σύλλογο και παρουσιάζεται δυσαρεστημένος από την παρουσία του σε αυτόν.

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» δεν ψάχνει για κάποιο «δεκάρι» ή δεύτερο φορ, αλλά θέλει έναν αριστερό εξτρέμ, ο οποίος θα έχει όλα εκείνα τα στοιχεία που λείπουν από την ομάδα. Δεν αποκλείεται, μάλιστα, εντός της εβδομάδας να έχει ολοκληρωθεί η υπόθεση.

Η συγκεκριμένη… μεταγραφολογία ενισχύεται από το γεγονός ότι πάρθηκε απόφαση ο Δημήτρης Πόποβιτς να παραχωρηθεί με τη μορφή δανεισμού στον Πλατανιά για έναν χρόνο.

Ο νεαρός χαφ είχε τετ-α-τετ με τον Χουμπ Στέφενς, ο οποίος δεν μπορούσε να του εγγυηθεί πως φέτος θα πάρει αρκετά παιχνίδια στα πόδια του από τη στιγμή που η πίεση για διακρίσεις είναι μεγάλη. Για αυτό τον λόγο 18χρονος παίκτης θα πάει στους Κρητικούς.

Όσον αφορά το ενδεχόμενο να υπάρξει περαιτέρω ενίσχυση, ίσως γίνει ακόμη μία κίνηση για έναν κεντρικό αμυντικό.

Ο λόγος είναι ότι ο Γιώργος Κατσικάς έχει πολύ καλή πρόταση από ομάδα του εξωτερικού και σύντομα αυτή να φτάσει στα γραφεία της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ. Από τη διοίκηση, όμως, δεν επιβεβαιώνει η συγκεκριμένη φημολογία.

Εν τω μεταξύ, πολλά ήταν τα θέματα που ασχολήθηκε ο Ιβάν Σαββίδης στο διάστημα που έμεινε στη Θεσσαλονίκη. Πρώτα από όλα ήταν η Μέταλιστ και τα μπλεξίματα που έχει με το CAS.

Ο ισχυρός άνδρας του συλλόγου ζήτησε να ενημερωθεί λεπτομερώς για τη συγκεκριμένη υπόθεση και αν υπάρχουν πολλές πιθανότητες να αποκλειστούν οι Ουκρανοί και ο ΠΑΟΚ να συνεχίσει στη θέση τους στο Champions League.

Από εκεί και πέρα, ο μεγαλομέτοχος ασχολήθηκε με το γήπεδο της Τούμπας, τις αθλητικές εγκαταστάσεις και την επόμενη μεταγραφή.

Στο θέμα της δημιουργίας ιδιωτικού αθλητικού κέντρου, το οποίο θα εκμεταλλεύονται οι «ασπρόμαυροι», ο Σαββίδης προσπαθεί με κάθε είδους πιέσεις να έρθει σε συμφωνία με τον δήμο Θέρμης για μία έκταση που βρίσκεται κοντά στην περιοχή των Ταγαράδων.

Για την Τούμπα ο ομογενής επιχειρηματίας εισηγήθηκε να γίνουν βελτιωτικά έργα στις θύρες του γηπέδου για την καλύτερη αισθητική και λειτουργικότητά τους.

Πηγή: sport-fm.gr