Απίστευτος ο Ράφα Ναδάλ που βρέθηκε πίσω με 5-1 στο 3ο σετ και το κέρδισε με 7-6 (4) φτάνοντας στην 1η νίκη του στο ATP Finals.

Με εκπληκτικό παιχνίδι στο 3ο σετ ο Ράφα Ναδάλ ανέτρεψε τα εις βάρος του προγνωστικά και πέτυχε την πρώτη του νίκη στο ATP Finals στο Λονδίνο.

Ο Ισπανός κέρδισε με 7-6 (3), 3-6, 6-7 (4) με ανατροπή στην ανατροπή σε 2.46′ τον Ντανίλ Μεντβέντεφ παραδίδοντας μαθήματα τένις και ψυχραιμίας.

Ο Ναδάλ έχασε το 1ο σετ αλλά ισοφάρισε! Στο 3ο βρέθηκε πίσω στο σκορ με 5-1 αλλά με 2 μπρέικ ισοφάρισε σε 5-5 και προηγήθηκε με 6-5 για να κερδίσει το παιχνίδι στο τάι μπρέικ. Στο 7ο γκέιμ του έσβησε και ματς πόιντ!

Αυτή είναι η 3η σερί ήττα του Μεντβέντεφ από τον Ναδάλ μέσα στο 2019 και έτσι το σκορ έφτασε στο 3-0!

Ο Μεντβέντεφ αν και έκανε σπουδαίο παιχνίδι και κοίταξε στα μάτια τον Ναδάλ, ο Ισπανός ήταν… ψυχρός εκτελεστής και έτσι επέβαλε τον νόμο του.

Πλέον όλα για όλα θα τα παίξει στον αγώνα της Παρασκευής με τον Στέφανο Τσιτσιπά ενώ ο Ρώσος με 0/2 δεν έχει και πολλές ελπίδες για να συνεχίσει στο τουρνουά.

Από την άλλη ο Τσιτσιπάς στον αγώνα του με τον Ζβέρεφ που ακολουθεί στις 22:00 θέλει νίκη με 2-0 για να είναι από την 2η ημέρα στον ημιτελικό.

 

Πηγή: gazzetta.gr