Εμφανώς δυσαρεστημένος εμφανίστηκε ο Δημήτρης Ιτούδης μετά την ήττα της ΤΣΣΚΑ Μόσχας από τον Ολυμπιακό στην έδρα της, καθώς θεωρεί ότι δεν υπήρξε σωστή αντιμετώπιση του ματς. Μάλιστα, ο Έλληνας τεχνικός αρπάχτηκε και με ερώτηση δημοσιογράφου για την απόδοση του Μάικ Τζέιμς.

«Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό. Εμείς κάναμε κακή εμφάνιση, δεν φτάσαμε στα στάνταρ μας και δεν είχαμε την ίδια μαχητικότητα με τον Ολυμπιακό. Ο κόουτς Κεμζούρα είπε πως έριξαν τα νούμερά μας, αλλά όταν μας λείπουν κορμιά όπως του Χάκετ και του Κλάιμπερν δεν είναι εύκολο για εμάς», είπε αρχικά ο Έλληνας τεχνικός.

Για να συμπληρώσει: «Είχαμε πολλά κενά διαστήματα, εστιάζουμε στα αρνητικά μας σημεία και είχαμε λάθος αντιμετώπιση στον αγώνα. Όλες οι ομάδες έρχονται για να κερδίσουν τον πρωταθλητή Ευρώπης και δεν κοιτάζουν τραυματισμούς κλπ. Δεν μπορούμε να υποτιμάμε κανέναν. Προσπαθώ πάντα να έχω σε εγρήγορση τους παίκτες μου, αλλά κάναμε κακή εμφάνιση και ήμασταν πολύ άστοχοι».

Όταν Ρώσος δημοσιογράφος εστίασε στην απόδοση του Τζέιμς και τα λάθη του, αποκαλώντας τον «χαοτικό», ο Ιτούδης φάνηκε να εκνευρίζεται, λέγοντας: «Δεν μου αρέσει πώς θέτετε την ερώτηση. Αυτό δεν είναι ερώτηση, αλλά δήλωση. Λέτε ότι ήταν χαοτικός και διαφωνώ με αυτό. Μου λέτε πως έκανε λάθη και σας λέω ότι έκανε 4 στο πρώτο ημίχρονο και κανένα μετά. Τώρα μου λέτε για τις αποφάσεις του. Αποφασίστε! Δεν είναι ατομικό θέμα, δεν μπορώ να δείξω με το δάχτυλο έναν παίκτη. Εγώ δεν είμαι ικανοποιημένος από την εμφάνιση της ομάδας μου, όχι από έναν παίκτη μόνο».

Αναφορικά με τον τραυματισμό του Γουίλ Κλάιμπερν και το ενδεχόμενο να αποκτηθεί αντικαταστάτης του στην ΤΣΣΚΑ, απάντησε: «Είναι μια μεγάλη απώλεια για μας. Όλη η ομάδα είναι δίπλα του. Ελπίζουμε όλοι να πάει καλά η επέμβαση και να επιστρέψει δυνατός. Για αντικαταστάτη έχουμε ανοιχτά τα μάτια και τα αυτιά μας, αλλά δεν είναι εύκολο να βρούμε κάποιον. Δεν μπορώ να σας πω ναι ή όχι».