Ικανοποιημένος –και καθόλου μετανιωμένος- να συνεχίσει την καριέρα του στην Ούνιξ Καζάν δήλωσε ο Κώστας Καϊμακόγλου μιλώντας στην ΟΠΑΠ TV.

Ο διεθνής φόργουορντ αναφέρθηκε ακόμα στις συνθήκες που επικρατούν στη ρωσική πόλη και στην ομάδα του, στον φετινό Παναθηναϊκό, αλλά και στην Εθνική ομάδα, ενόψει του Ευρωμπάσκετ της Σλοβενίας.

Μερικά από τα όσα είπε ο Κώστας Καϊμακόγλου

Για το Καζάν:

«Ακούγεται… προπολεμικό. Δεν είναι έτσι. Κι η ομάδα είναι καλή. Αν δεν είχαμε τόσους πολλούς τραυματισμούς θα πηγαίναμε καλά. Είχαμε ατυχίες. Στόχος μας παραμένει η Ευρωλίγκα».

Για τη ζωή στη Ρωσία:

«Είναι διαφορετικά τα πράγματα. Από τον καιρό έως την οργάνωση του μπάσκετ. Σήμερα είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από την επιλογή μου. Δεν το μετάνιωσα».

Για τον φετινό Παναθηναϊκό:

«Δεν το περίμενα να πάει τόσο καλά. Αξίζει πολλά μπράβο και η διοίκηση και οι προπονητές και οι παίκτες. Από εκεί που δεν είχαν ομάδα για να παίξουν διπλό πήραν πρωτάθλημα. Άποψή μου είναι ότι έπρεπε να κάνει το 3-0 στους αγώνες με την Μπαρτσελόνα και να πάει στο Final 4».

Για την μεταγραφή του:

«Δεν μετανιώνω που έφυγα. Έκανα ένα καλύτερο συμβόλαιο. Τα παραγωγικά μου χρόνια τελειώνουν. Έπιασα τα… «άντα». Θα πρέπει να κοιτάξω το μέλλον μου».

Για την Εθνική:

«Πάντα είχαμε αξιόπιστο και αξιόλογο ρόστερ. Πολλοί παίκτες έπαιξαν καλά μέσα στη χρονιά. Όλοι ευχόμαστε να κάνει η Εθνική πράγματα και θάματα. Παιχνίδι με το παιχνίδι πρέπει να κοιτάμε τι θα κάνουμε».

Πηγή:Sport-fm.gr