Όλα στραβά πάνε στην Τότεναμ τις τελευταίες ώρες, καθώς εκτός από τη διαχείριση της πολύ βαριάς εντός έδρας ήττας με 7-2 από την Μπάγερν Μονάχου, θα πρέπει να βγουν… στεγνοί και από ένα ροζ σκάνδαλο που ήρθε να προστεθεί στην επικαιρότητα της ομάδας του βορείου Λονδίνου.

Σε αυτό εμπλεκόμενοι οι Γιαν Βερτόνχεν και Κρίστιαν Έρικσεν, με τον πρώτο να φέρεται πως κοιμήθηκε με τη σύζυγο του δεύτερου. Μάλιστα, όταν οι φήμες αυτές έφτασαν στα… αυτιά του Χάρι Κέιν, στα αποδυτήρια των «σπιρουνιών» έγινε χαμός.

Μάλιστα, σύμφωνα με τη Sun, πολλοί ήταν αυτοί που συνέδεσαν το πρησμένο μάτι του Βέλγου αμυντικού με τα όσα ακολούθησαν τις… αποκαλύψεις. Επίσης, και το γεγονός ότι έμεινε για κάποια παιχνίδια στον πάγκο, έβαλε… φωτιά στις κακές γλώσσες.

Ο Δανός επιτελικός μέσος έμοιαζε φευγάτος το προηγούμενο διάστημα από την Τότεναμ, με πολλά δημοσιεύματα να τον συνδέουν με τη Ρεάλ Μαδρίτης. Ωστόσο, κάτι τέτοιο δεν συνέβη, αν και το συμβόλαιό του λήγει το επόμενο καλοκαίρι. Το ίδιο ισχύει και για τον 32χρονο συμπαίκτη του, του οποίου το μέλλον στους Λονδρέζους μόνο σίγουρο δεν φαντάζει.

Πάντως, οι δύο τους διέψευσαν κατηγορηματικά όλα αυτά τα σενάρια, ενώ το στιγμιότυπο με τους ίδιους να κάνουν προπόνηση δίπλα-δίπλα, προσθέτει «πόντους» στο να ισχύουν όσα εκείνοι ισχυρίζονται.

Ο Έρικσεν τοποθετήθηκε δημόσια μέσω Twitter πάνω σε αυτήν την ιστορία, με το λιτό «μαλ…», ενώ ο Βερτόνχεν έκανε retweet τη δημοσίευση του συμπαίκτη του, με κάποια emojis, αλλά και μια καρδούλα δίπλα στο όνομα του 27χρονου Δανού.

Κανείς δεν γνωρίζει εάν η Σαμπρίνα Κβιστ Γένσεν απάτησε τον Δανό άσο με τον Βέλγο συμπαίκτη του στην Τότεναμ, με το ζευγάρι να έχει αποκτήσει και ένα αγοράκι το καλοκαίρι του 2018.