Ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα στην Γκενκ το 2008. Τον Ιανουάριο του 2012 η Τσέλσι τον απέκτησε, δαπανώντας περισσότερα από 8 εκατ. ευρώ, αφήνοντάς τον, ωστόσο, στην ομάδα του Βελγίου μέχρι την ολοκλήρωση της σεζόν. Το καλοκαίρι της ίδιας χρονιάς, αν και όλα έδειχναν πως θα αγωνιστεί στους «μπλε», παραχωρήθηκε ως δανεικός στην Βέρντερ Βρέμης. Ένα χρόνο μετά, ο Κέβιν Ντε Μπράινε επιστρέφει στην Τσέλσι, μετά από απαίτηση του Ζοσέ Μουρίνιο.

Όπως αποκαλύπτει η «Bild», ο Πορτογάλος τεχνικός έθεσε βέτο στην παραχώρηση του παίκτη, αφού θεωρεί πως πρέπει να δουλέψει μαζί του, πριν αποφασίσει για το μέλλον του.

Ο Βέλγος είχε προτάσεις από τη Μπάγερ Λεβερκούζεν, προκειμένου να συνεχίσει την καριέρα του στις «ασπιρίνες» ως δανεικός, καθώς και από τη Μπορούσια Ντόρτμουντ, η οποία ήθελε να αποκτήσει τα δικαιώματά του, ικανοποιώντας οικονομικά τη διοίκηση της Τσέλσι. Η έλευση του Μουρίνιο, όμως, στο Λονδίνο, άλλαξε τα δεδομένα και, εκεί που η παραμονή του Κέβιν Ντε Μπράινε στη Μπουντεσλίγκα έμοιαζε σίγουρη, τώρα φαίνεται πως ο Βέλγος μέσος θα κάνει το ντεμπούτο του στην Πρέμιερ Λιγκ.

Πηγή: sport-fm.gr