Με δικό του γκολ, λίγο πριν ο τελικός του Τσάμπιονς Λιγκ οδηγηθεί στην παράταση, η Μπάγερν Μονάχου κατέκτησε το βαρύτιμο τρόπαιο και «άνοιξε» το δρόμο για το ιστορικό τρεμπλ. Ο Άριεν Ρόμπεν, ένας από τους πρωταγωνιστές της καταπληκτικής χρονιάς των Βαυαρών, μίλησε στην «The Telegraph» και παραδέχτηκε πως θα είναι δύσκολο να επαναληφθεί από τη Μπάγερν μια ανάλογη πορεία και την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

«Θεωρώ πως είναι αδύνατον να επαναληφθεί μια χρονιά σαν τη φετινή. Πώς γίνεται να βελτιώσουμε την επίδοσή μας, τουλάχιστον σε ό,τι αφορά τον αριθμό των τροπαίων; Μακάρι να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο και να υπερασπιστούμε τους τίτλους που κατακτήσαμε, αλλά το βλέπω πολύ δύσκολο», είπε χαρακτηριστικά ο Ολλανδός άσος.

Τα λόγια αυτά, πάντως, δεν δείχνουν κορεσμό, σύμφωνα με τον Ρόμπεν. «Κάθε άλλο. Διψάμε για τίτλους και θα κάνουμε τα πάντα για να κατακτήσουμε και άλλους. Απλά είμαι ρεαλιστής και πιστεύω πως θα είναι δύσκολο να επαναλάβουμε αυτό που πετύχαμε φέτος», ήταν το σχόλιο του παίκτη της Μπάγερν.

Πηγή: sport-fm.gr