Η είδηση της μη παραμονής του Γιώργου Καραγκούνη ήταν το πρώτο βήμα για την επιστροφή του στον Παναθηναϊκό. Το δεύτερο και πιο καθοριστικό θα γίνει την ερχόμενη εβδομάδα, όταν και επιστρέφοντας τη Δευτέρα στην Ελλάδα θα έχει συνάντηση με τους Νίκο Νταμπίζα και Δημήτρη Σαραβάκο. Παρότι ο πολύπειρος μέσος έχει προτεραιότητα να μείνει στο εξωτερικό και δεν είναι απίθανο μετά την καλή του σεζόν στην Αγγλία να βρει κάτι καλό, υπάρχει αισιοδοξία πως ο «Κάρα» θα πει το μεγάλο «ναι» και θα επιστρέψει για να κλείσει την καριέρα του στον Παναθηναϊκό.

Φήμες θέλουν τον Γιάννη Αλαφούζο να είχε τηλεφωνική επαφή με τον Καραγκούνη για να γεφυρώσει το χάσμα μεταξύ των δύο πλευρών μετά το άκομψο διαζύγιο που είχαν, αλλά και το θέμα που προέκυψε με τη δήλωση του προέδρου της ΠΑΕ περί πρότασης του παίκτη για πρόσληψη του Νίκου Νταμπίζα και την άμεση διάψευση από πλευράς του διεθνούς μέσου.

Η αρχή από Ολλανδία

Σε πολύ καλό δρόμο βρίσκεται η πρώτη μεταγραφή του Παναθηναϊκού. Γι’ αυτή δουλεύει στην Ολλανδία ο Γιάννης Αναστασίου. Πρόκειται για έναν ακραίο μεσοεπιθετικό που μπορεί μέχρι αύριο να έχει κλείσει, ενώ ενδιαφέρον υπάρχει από το εν λόγω πρωτάθλημα και για την απόκτηση κεντρικού χαφ.

Δύσκολα ο Φιγκερόα

Ο Λουτσιάνο Φιγκερόα δεν αποτελεί προτεραιότητα για τον Γιάννη Αναστασίου. Οι «πράσινοι» έχουν στα υπόψη τους κάποιες άλλες λύσεις για την επίθεση και φαίνεται πως υπάρχουν αμφιβολίες για το κατά πόσο ο Αργεντινός επιθετικός μπορεί να αντεπεξέλθει στις δυσκολίες μίας ολόκληρης σεζόν δεδομένου του βεβαρημένου ιατρικού ιστορικού του. Ακόμη κι αν αποφασιστεί τελικά να μείνει, η ΠΑΕ δεν είναι διατεθειμένη να του προσφέρει πάνω από 150.000 ευρώ.

Πηγή: sport-fm