Προϊόντα της φαντασίας των δημοσιογράφων είναι πολλές φορές τα όσα άσχημα γράφονται για τον ίδιο στον Τύπο, όπως χαρακτηριστικά δήλωσε ο Μάριο Μπαλοτέλι.

Ο επιθετικός της Μίλαν τόνισε ότι είναι ένα απλό παιδί, που απλά έχει αδυναμία στις γυναίκες και στα γρήγορα αυτοκίνητα. Επιπλέον εμφανίστηκε χαρούμενος που έφυγε από την Αγγλία και επέστρεψε στην Ιταλία.

«Είμαι ένα απλό καθημερινό παιδί, που απλά έχω αδυναμία στις γυναίκες και στα γρήγορα αυτοκίνητα. Δεν μπορώ να καταλάβω από πού προκύπτουν πολλές φορές όλα αυτά τα άσχημα που μου καταλογίζουν. Κάποια μπορεί να ισχύουν, αλλά τα περισσότερα προέρχονται από την φαντασία των δημοσιογράφων και δεν μπορώ να καταλάβω για ποιο λόγο θα πρέπει να τα γράφουν όλα αυτά. Κάθε φορά που τα λένε όλα αυτά ο κόσμος τα πιστεύει και νομίζει ότι είναι η αλήθεια», ήταν αρχικά τα λόγια του.

Στη συνέχεια ο Μπαλοτέλι μίλησε για την επιστροφή του στην Ιταλία, λέγοντας: «Είμαι πολύ χαρούμενος που έφυγα από την Αγγλία και επέστρεψα στην Ιταλία. Εδώ είναι όλοι μου οι φίλοι, η οικογένειά μου και είμαι ευτυχισμένος που βρίσκομαι εδώ».

Πηγή: Sport-fm.gr