Η πληροφορία κυκλοφόρησε πριν από λίγες μέρες και προκάλεσε έκπληξη σε πολλούς. Η Μονακό, αμέσως μετά την εξασφάλιση της επιστροφής της στην πρώτη κατηγορία του γαλλικού πρωταθλήματος, κατάφερε να προλάβει τους… μνηστήρες του Ρανταμέλ Φαλκάο και να αποκτήσει τον Κολομβιανό επιθετικό, καταβάλλοντας στην Ατλέτικο Μαδρίτης τη ρήτρα της αποδέσμευσής του.

Αν και ακόμα δεν υπάρχει επίσημη ανακοίνωση από τη Μονακό ή την Ατλέτικο, όλα δείχνουν πως η μεταγραφή αυτή πρέπει να θεωρείται «τελειωμένη». Κάτι που φάνηκε από τις δηλώσεις που έκανε ο τερματοφύλακας των Μονεγάσκων, Ντάνιελ Σούμπασιτς, σε εφημερίδα της Κροατίας. «Ο Φαλκάο θα είναι συμπαίκτης μου την επόμενη χρονιά. Την ερχόμενη εβδομάδα θα έρθει στο Μόντε Κάρλο και θα υπογράψει το συμβόλαιό του. Αυτή είναι η πληροφορία που έχουμε και δεν νομίζω πως υπάρχει περίπτωση να είναι λανθασμένη. Ο Κολομβιανός πρέπει να θεωρείται παίκτης της Μονακό», αποκάλυψε ο Κροάτης τερματοφύλακας.

Ωστόσο, υπάρχουν ακόμα κάποιοι που θεωρούν πως η μεταγραφή αυτή ενδέχεται να χαλάσει. «Η μόνη ομάδα που θα μπορούσε να μας… κλέψει τον Φαλκάο είναι η Ρεάλ Μαδρίτης. Θεωρώ, όμως, πως οι άνθρωποι της Ατλέτικο δεν θα έδιναν τον καλύτερο παίκτη τους στους αιώνιους αντιπάλους τους. Θα γινόταν… πόλεμος στη Μαδρίτη. Για αυτό είμαι βέβαιος για τον ερχομό του Φαλκάο στη Μονακό», ήταν η εκτίμηση του Ντάνιελ Σούμπασιτς.

Από τα λόγια του Κροάτη γίνεται αντιληπτό πως μέχρι την επόμενη εβδομάδα ενδέχεται να υπάρξουν επίσημες ανακοινώσεις, με τις οποίες θα κλείσει οριστικά το θέμα της μεταγραφής του Ρανταμέλ Φαλκάο.

Πηγή: sport-fm.gr