Ο Μάρκους Μπεργκ μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της Κράσνονταρ και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην καριέρα του στην Ελλάδα, αλλά και στον λόγο που επέλεξε την ρωσική ομάδα.

Ο Μάρκους Μπεργκ ξεκίνησε βασικός στην χθεσινή αναμέτρηση (7/8) της Κράσνοντας κόντρα στην Πόρτο (0-1) στο πλαίσιο του Γ΄ Προκριματικού Γύρου του Champions League.

Ο πρώην φορ του Παναθηναϊκού, ο οποίος ακόμη ψάχνει τα πατήματα του στη Ρωσία μίλησε στην ιστοσελίδα της Κράσνονταρ για την καριέρα του, κάνοντας ειδική μνεία στο «τριφύλλι».

«Η οικογένεια μου ένιωθε πολύ άνετα στην Ελλάδα και μένα μου άρεσε να αγωνίζομαι και να ζω εκεί. Πρόσφερα πολλά στον αγωνιστικό χώρο και ήμουν πολύ σημαντικός για την ομάδα. Οι οπαδοί με αντιμετώπισαν με μεγάλη θέρμη. Μπορώ να πω ότι στην Ελλάδα ήταν η καλύτερη ή μια από τις καλύτερες περιόδους της καριέρας μου».

Ο Σουηδός διεθνής στράικερ παράλληλα εξήγησε γιατί αποδέχθηκε την πρόταση της Κράσνονταρ.

«Ο βασικός λόγος ήταν η ευκαιρία να αγωνιστώ σε υψηλό επίπεδο και να εξελιχθώ. Η Κράσνονταρ δεν είναι μόνο ένας από τους κορυφαίους συλλόγους της ρωσικής Λίγκας, αλλά παράλληλα μετέχει και σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Τώρα η ομάδα δίνει αγώνες για το Champions League κάτι που είναι επίσης πολύ σημαντικό για μένα. Επιπρόσθετα θα ήθελα να αγωνίζομαι στην εθνική Σουηδίας και το να παίζω στην Κράσνονταρ που είναι μια ομάδα με πολύ σοβαρές φιλοδοξίες και θέτει υψηλούς στόχους με βοηθάει σε αυτό».

Πηγή: gazzetta.gr