Το πρώτο βήμα, που ήταν και το πιο βατό ο Ατρόμητος το έκανε. Πήρε την πρόκριση κόντρα στην Ντουνάισκα, και τώρα κόντρα στην Λέγκια (22:00, ΕΡΤsports) καλείται να δείξει πως μπορεί και κόντρα σε μεγαλύτερα μεγέθη από αυτόν να τα καταφέρει.

Στο Περιστέρι δεν κρύβουν την πίστη για ένα θετικό αποτέλεσμα, απόρροια και του γεγονότος πως μέχρι στιγμής η Λέγκια δεν πείθει με τις εμφανίσεις της, χωρίς πάντως αυτό να της αφαιρεί τον ρόλο του φαβορί.

Όσον αφορά τα σχέδια του Έλληνα τεχνικού, αυτά φαίνεται να είναι ίδια με ό,τι είδαμε και στη Σλοβακία, αν και… παίζει να δούμε τον Ρόσα σε θέση βασικού. Βέβαια, ο ίδιος στην τελευταία προπόνηση όπως αναμενόταν δεν έδειξε κάτι.

Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Μέγιερι, με τον Νάτσο να παίρνει την θέση του τραυματία Κιβρακίδη, ενώ οι Ρισβάνης, Γούτας θα είναι στα στόπερ και ο Κατράνης αριστερά. Στον άξονα θα βρεθούν οι Μάντσον, Χαρίσης, με τον Ούμπιδες στα δεξιά και πιθανότατα τον Ενσικουλού αριστερά, με τον Ρόσα όμως να διεκδικεί για πρώτη φορά με αξιώσεις θέσεις στη βασική εντεκάδα του Ατρόμητου. Στην κορυφή της επίθεσης θα βρεθεί ο Βέλλιος με τον Μανούσο.

Από την πλευρά της η Λέγκια έχει στόχο να επιστρέψει σε ομίλους ευρωπαϊκής διοργάνωσης για πρώτη φορά μετά το 2016 όταν και είχαν αγωνιστεί στους ομίλους του Champions League. Ο τεχνικός των Πολωνών, Αλεξάνταρ Βούκοβιτς, σκέφτεται να παρατάξει την ομάδα του με τους Μαγέσκι, Ρόσα, Λέβτσουκ, Βέσοβιτς, Γεντρτσέιτσικ, Καφού, Μαρτίνς, Καρλίτος, Ναγκί, Νοβίκοβας και Κουλένοβιτς.

Πηγή: gazzetta.gr