Εμφανώς χαρούμενος για την εικόνα του ΠΑΣ Γιάννινα παρουσιάστηκε ο Γιάννης Χριστόπουλος μετά την εξασφάλιση της συμμετοχής στα πλέι οφ.

Ο Έλληνας τεχνικός δήλωσε πως το πιο σημαντικό της φετινής πορείας είναι ότι κατάφεραν να ξεπεράσουν πολλές δυσκολίες, παίζοντας ωραίο ποδόσφαιρο, κάτι που αναγνωρίστηκε από το κοινό.

Ακόμη, αναφέρθηκε στο μυστικό της επιτυχίας, δηλώνοντας πως το κλίμα στα αποδυτήρια ήταν αυτό που έδωσε ώθηση στην ομάδα.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην εκπομπή «Εκ της Διευθύνσεως» και τον Γιώργο Χελάκη

Για τον ΠΑΣ Γιάννινα
«Δεν έχουμε βγει ακόμη στην Ευρώπη, πρέπει να συμβούν και άλλα πράγματα. Παραδείγματος χάρη αν πάρει ο Πανθρακικός το Κύπελλο θα θέλουμε την τρίτη θέση στα πλέι οφ. Πάντα βάζουμε στόχους και έχουμε όνειρα, το καλοκαίρι σκεφτόμουν τη συμμετοχή στα πλέι οφ και Κύπελλο, όταν όμως ξεκινήσαμε τη χρονιά είχα στο μυαλό μου να μείνουμε στην κατηγορία. Τώρα είμαι ο πιο ευτυχισμένος άνθρωπος που υπάρχει».

Για τα προβλήματα που αντιμετώπισαν
«Τα λεφτά δεν είναι το παν, αλλά είναι απαραίτητα. Είχαμε τεράστιες δυσκολίες, αλλά τελικά τα καταφέραμε. Η μεγαλύτερη χαρά είναι η διαδρομή, οι πόσες δυσκολίες περάσαμε για να φτάσουμε εδώ. Είχα την τύχη να έχω πρόεδρο τον κύριο Χριστοβασίλη, ο οποίος μου έδωσε τη διαχείριση του ρόστερ. Είχα ένα αγωνιστικό στυλ και βάση των παικτών που βρήκα μαζί με τους συνεργάτες μου καταφέραμε να παίξουμε το ποδόσφαιρο που ήθελα. Φτάσαμε εδώ, παίζοντας ωραίο ποδόσφαιρο και αγαπηθήκαμε από τον κόσμο».

Για το ρόστερ
«Σε μία ομάδα το 50% είναι το ρόστερ και μετά η δουλειά που θα κάνεις. Θέλαμε ποιοτικούς και παραγωγικούς παίκτες με χαμηλό μπάτζετ. Έχουμε ένα πολύ καλό προπονητικό τιμ, εξελίξαμε τα παιδιά και αυτά έκαναν το παραπάνω βήμα. Το μυστικό είναι το κλίμα στα αποδυτήρια. Είμαστε τυχεροί στις επιλογές μας».

Για την επόμενη σεζόν
«Καταφέραμε να κάνουμε το πρώτο βήμα. Το όνειρό μου είναι ο ΠΑΣ να γίνει μεγάλο κλαμπ στην Ελλάδα. Τις επόμενες ημέρες θα έχουμε συνάντηση με τον πρόεδρο για να δούμε τι μπορεί να γίνει για την επόμενη ημέρα. Ακόμη δεν έχω κάνει καμία συζήτηση με τον πρόεδρο, τον πρώτο λόγο τον έχει ο ΠΑΣ».

Για τις υπόλοιπες ομάδες
«Υπήρξαν ομάδες που έπαιξαν καλό ποδόσφαιρο, αλλά χωρίς να έχουν σταθερή απόδοση. Αξιόλογη προσπάθεια έκανε η Ξάνθη και ο Πανθρακικός, ομάδες που έχουν χαμηλό μπάτζετ».

Πηγή: sport-fm.gr