Δημοσιεύματα του Τύπου της Αλγερίας και της Γαλλίας επικαλείται η τουρκική ιστοσελίδα «haber7.com» για το ενδιαφέρον της Μπεσίκτας για την απόκτηση του Τζαμέλ Αμπντούν.

Ωστόσο, στο δημοσίευμα αναφέρεται πως οι Τούρκοι θα εκμεταλλευτούν την οικονομική κρίση για να πάρουν τον Αλγερινό χαφ των Πειραιωτών, οι οποίοι όμως είναι από τις ελάχιστες ομάδες στην Ελλάδα που αντιμετωπίζουν τέτοιο πρόβλημα.

Το ρεπορτάζ της ιστοσελίδας υποστηρίζει ότι οι «μαύροι αετοί» συνεχίζουν τον προγραμματισμό τους εν όψει της νέας σεζόν και ο 27χρονος παίκτης βρίσκεται ψηλά στο μεταγραφικό τους στόχαστρο.

Το δημοσίευμα

«Η Μπεσίκτας συνεχίζει τον προγραμματισμό της για την επόμενη σεζόν με το όνομα του Τζαμέλ Αμπνούν να βρίσκεται στο μεταγραφικό της στόχαστρο. Στην Αλγερία και την Γαλλία αναφέρουν ότι η Μπεσίκτας ενδιαφέρεται για τον Αλγερινό χαφ του Ολυμπιακού, ο οποίος έχει σημειώσει σημαντική βελτίωση σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια.

Η Μπεσίκτας θέλει να εκμεταλλευτεί την οικονομική κρίση της Ελλάδας για να πάρει τον Αμπντούν, ο οποίος τα πηγαίνει πολύ καλά τη φετινή σεζόν. Ο 27χρονος παίκτης μπορεί να παίξει στο κέντρο και στα δεξιά της μεσαίας γραμμής».

Πηγή: sport-fm.gr