Μπορεί να «κόπηκαν» λεφτά από την επιχορήγηση της Πολιτείας προς τις αθλητικές ομοσπονδίες, όμως στον ΣΕΓΑΣ έδειξαν ικανοποιημένοι από τα λεφτά της ΓΓΑ.

Αυτή την ικανοποίηση την εξέφρασαν αμέσως μετά την ανακοίνωση των ποσών που θα εισπράξουν οι αθλητικές ομοσπονδίες, με νέα ανακοίνωση, στην οποία οι ιθύνοντες της αρχαιότερης ομοσπονδίας ευχαριστούν τον Υφυπουργό Αθλητισμού, Γιάννη Ιωαννίδη και τον πρωθυπουργό, Αντώνη Σαμαρά, ενώ ζητούν από τον πολυνίκη Έλληνα τεχνικό να συνεχίσει την προσπάθεια για τον ερασιτεχνικό αθλητισμό.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΣΕΓΑΣ, αφού ενημερώθηκε για την ανακοίνωση από τον Υφυπουργό Αθλητισμού, Γιάννη Ιωαννίδη, για το ύψος της τακτικής επιχορήγησης του ΣΕΓΑΣ για το 2013, εκφράζει την ικανοποίηση και τις ευχαριστίες του στο πρόσωπό του και, προσωπικά, του Πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά.

Καλούμε τον Υφυπουργό Αθλητισμού να συνεχίσει τις προσπάθειές του, ώστε να διασφαλιστεί η αναγκαία για τον ελληνικό ερασιτεχνικό αθλητισμό χρηματοδότηση στα χρόνια που έρχονται. Έτσι και, ενώ η χώρα είναι στη “δίνη” της οικονομικής κρίσης, βρέθηκε τρόπος να επιβιώσει ο ελληνικός αθλητισμός, έστω και μετά τις αναγκαίες περικοπές, σε σχέση με τον προϋπολογισμό του 2012».

Πηγή: sport-fm.gr