Δέχτηκε μια… χαζή κίτρινη κάρτα, η οποία του στερεί το δικαίωμα να αγωνιστεί στο πιο κρίσιμο, ίσως, ματς της χρονιάς, αυτό κόντρα στη Νάπολι, εμποδίζοντας την εκτέλεση ενός φάουλ στο κέντρο του γηπέδου. Ο Μάριο Μπαλοτέλι, όμως, κινδυνεύει με ακόμα πιο βαριά τιμωρία, αν ο διαιτητής έχει γράψει με λεπτομέρειες το περιστατικό που συνέβη μετά το τέλος του αγώνα της Μίλαν με τη Φιορεντίνα και είχε ως πρωταγωνιστές τον Ιταλό διεθνή και έναν από τους επόπτες τέρματος.

Συγκεκριμένα, μετά τη λήξη του αγώνα, ο Μπαλοτέλι είχε μια έντονη συνομιλία με τον τερματοφύλακα της Φιορεντίνα, Εμιλιάνο Βιβιάνο, την οποία έτυχε να παρακολουθεί από κοντά ένας από τους βοηθούς της τελικής γραμμής. Ο Μάριο φαίνεται πως ενοχλήθηκε από την παρουσία του βοηθού και, γυρνώντας προς το μέρος του, του είπε με έντονο ύφος: «Τι στον πού..ο κοιτάς;»

Αν και ο επόπτης δεν έδειξε να θέλει να δώσει συνέχεια στο περιστατικό, ο Μπαλοτέλι, μέχρι να φτάσουν στα αποδυτήρια, επανέλαβε τη φράση αυτή αρκετές φορές, δείχνοντας πως ήταν σε κακή ψυχολογική κατάσταση, λόγω του ισόπαλου αποτελέσματος που είχε φέρει η Μίλαν, αλλά και της δικής του κακής απόδοσης.

Κανείς δεν γνωρίζει αν ο επόπτης ανέφερε το περιστατικό στον διαιτητή και αν αυτός το κατέγραψε στο Φύλλο Αγώνα. Αν έχει συμβεί κάτι τέτοιο, τότε ο Μάριο Μπαλοτέλι ενδέχεται να τιμωρηθεί με αποκλεισμό που, στην καλύτερη περίπτωση, θα είναι μίας ακόμα αγωνιστικής.

Πηγή: sport-fm.gr