Να αφήσει τα… κομπιουτεράκια και τα σενάρια στην άκρη και να νικήσει τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ στοχεύει η ΤΣΣΚΑ Μόσχας την Πέμπτη, όπως κατέστησε σαφές ο προπονητής της ομάδας, Έτορε Μεσίνα.

«Είναι ένα σημαντικό ματς και για τις δύο ομάδες, καθώς έχουμε και οι δύο στόχο να βελτιώσουμε τη θέση μας στην τελική κατάταξη του ομίλου. Θα είναι ένα παράξενο παιχνίδι, γιατί ξέρουμε πως ακόμη και με ήττα μέχρι κάποια συγκεκριμένη διαφορά μπορούμε να τερματίσουμε πρώτοι στον όμιλο. Εμείς πάντως θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να αποβάλουμε κάθε τέτοια σκέψη γιατί αν επιτρέψεις στον εαυτό σου να χάσει, θα χάσει και αυτό θα πληγώσει την ψυχολογία της ομάδας. Θέλουμε να τελειώσουμε το Top 16 δυνατά και να χτίσουμε την αυτοπεποίθησή μας πριν αρχίσουν τα play offs», δήλωσε ο Ιταλός τεχνικός, που είχε μόνο καλά λόγια για τους «πράσινους»: «Ο Παναθηναϊκός είναι μία ομάδα με σπουδαία άμυνα και πρόσφατα πέτυχε κάποιες μεγάλες νίκες εκτός έδρας. Στην επίθεση είναι πολλοί δυνατοί στο χαμηλό ποστ και πρέπει να αμυνθούμε προσεκτικά απέναντί τους».

Ο αναπληρωματικός σέντερ της ομάδας, Ντμίτρι Σοκόλοφ, συμφώνησε με τον προπονητή του. «Ξέρω πως γίνεται πολύς λόγος για τον αγώνα, ο κόσμος κοιτάζει τις πιθανές διαφορές για την τελική κατάταξη, αλλά εμείς δεν θέλουμε τους υπολογισμούς. Θέλουμε τη νίκη. Προφανώς και θα είναι ένα δύσκολο ματς, γιατί ο Παναθηναϊκός θέλει κι αυτός να κερδίσει για να τερματίσει ψηλότερα στον όμιλο και πάντα παίζει με τεράστια υποστήριξη από τον κόσμο του. Όμως εμείς θα είμαστε έτοιμοι», τόνισε.

Πηγή: sport-fm.gr