Ούτε η Ραντνίτσκι γλίτωσε από τις… άγριες ορέξεις του Παναθηναϊκού. Οι «πράσινοι», αποδίδοντας και πάλι καλό μπάσκετ, έφτασαν άνετα στο τελικό 90-60 στο Κραγκούγεβατς.
Με τους… παλιούς Μπατίστ, Νίκολας και Τσαρτσαρή σε πρώτο πλάνο, τον Νικ Καλάθη να συνεχίζει «ανεβασμένος» και με τους… rookies Σάτο και Μάριτς να δείχνουν κάθε μέρα όλο και περισσότεροι προσαρμοσμένοι, οι πρωταθλητές Ελλάδος συνέχισαν με νέα νίκη της φιλικές υποχρεώσεις τους στη Σερβία.

Αύριο οι «πράσινοι» θα αντιμετωπίσουν στο Βελιγράδι τη Ζελέζνικ.

Τα δεκάλεπτα: 29-14, 44-32, 59-47, 90-60
Παναθηναϊκός (Ομπράντοβιτς): Καϊμακόγλου 2, Μάριτς 8, Μπατίστ 18, Καλάθης 11 (1), Νίκολας 9 (1), Τσαρτσαρής 9 (1), Σάτο 17 (1), Διαμαντίδης 2, Φώτσης 6 (2), Περπέρογλου 6, Βουγιούκας 2

Μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο προπονητής του «τριφυλλιού» Ζέλικο Ομπράντοβιτς τόνισε: «Για εμάς είναι καλό που δίνουμε τόσο δυνατές αναμετρήσεις, όπως έγινε απόψε με μία πολύ καλή ομάδα σαν τη Ραντνίτσκι, που ήταν η έκπληξη της Αδριατικής Λίγκας πέρυσι. Παρότι έκανε αλλαγές κι ήρθαν νέα πρόσωπα, παραμένει πολύ καλή. Εμείς συνεχίζουμε να δείχνουμε καλύτερα κάθε φορά. Γι’ ακόμη μία χρονιά πρέπει να δίνουμε μάχη για το ριμπάουντ. Απόψε χάσαμε κάποια, ενώ κάναμε και λάθη. Θέλουμε να τρέχουμε και τα λάθη είναι κάτι λογικό σ’ αυτή την περίπτωση, αλλά υπάρχουν και στιγμές που κάνουμε κι αβίαστα λάθη, επειδή δυσκολευόμαστε να καταλάβουμε τις καταστάσεις του ματς. Η δουλειά μας είναι να τα βλέπουμε και να τα διορθώνουμε, ώστε να παρουσιαζόμαστε όλο και καλύτεροι».

Πηγή: gazzetta.gr