Ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της Στεάουα το περασμένο καλοκαίρι και ήδη έχει καταφέρει να «φτιάξει» καλό όνομα στην Ευρώπη. Ο Λαουρέντιου Ρέγκεκαμπφ οδηγεί με επιτυχία την ομάδα του Βουκουρεστίου, τόσο στο πρωτάθλημα της Ρουμανίας, όσο και στο Γιουρόπα Λιγκ, όπου έφτασε μέχρι τους «16» του θεσμού, χάνοντας στις λεπτομέρειες την πρόκριση για τους προημιτελικούς από την Τσέλσι.

Η καλή δουλειά που κάνει ο Ρουμάνος τεχνικός ενδέχεται να… εξαργυρωθεί με μια πρόταση που είναι έτοιμη να του καταθέσει η Λοκομοτίβ Μόσχας, όπως αναφέρουν εφημερίδες της Ρωσίας.

Η διοίκηση της ρωσικής ομάδας δεν έχει μείνει ικανοποιημένη από την πορεία της ομάδας με τον Σλάβεν Μπίλιτς στον πάγκο και βρίσκεται σε αναζήτηση του αντικαταστάτη του.

Απομένει να δούμε αν ο Ρέγκεκαμπφ λάβει υπόψη του την πρόταση της Λοκομοτίβ ή αν προτίθεται να συνεχίσει τη δουλειά που έχει ξεκινήσει στη Στεάουα, με την οποία είναι έτοιμος να πανηγυρίσει το πρωτάθλημα Ρουμανίας, αποκτώντας, ταυτόχρονα, δικαίωμα να διεκδικήσει την είσοδό του στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ της επόμενης χρονιάς.

Πηγή: sport-fm.gr