Την τελευταία πνοή σε ηλικία μόλις 24 ετών, άφησε ένας Έλληνας πρωταθλητής καρατέκα, ο οποίος το 2013 είχε κατακτήσει το χάλκινο μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Βουδαπέστης. Ο λόγος για τον Γιώργο Κωστούρο.

Η κηδεία του θα γίνει αύριο, Σάββατο 15 Ιουνίου, και ώρα 13:00 στο 1ο Νεκροταφείο Αθηνών.

«Δυστυχώς ο Γιώργος μας δεν είναι πια κοντά μας. Μόνο σιωπή και πόνος. Καλό ταξίδι Γιώργο, καλό ταξίδι ”παιδί” μου,’Όποιος θέλει να τον αποχαιρετήσει,το Σάββατο 15 Ιουνίου και ώρα 13:00 στο 1ο Νεκροταφείο. Αντί για στεφάνια και λουλούδια θα μαζευτούν χρήματα για το χαμόγελο του παιδιού», έγραψε στo Facebook o ομοσπονδιακός προπονητής, Άρης Κραββαρίτης.

«Δεν έχω λόγια….τέτοιες στιγμές απλά νοιώθεις και συμπονάς την οικογένεια αυτού του αγγέλου που έφυγε από κοντά μας !!! Όλη η οικογένεια του καράτε θα προσεύχεται να είσαι καλά εκεί που είσαι και κουράγιο στην οικογένεια του Γιώργου μας !!! Μακάρι να μπορούσαμε έστω και λίγο να απαλύνουμε τον πόνο με λόγια σε κάποιον που χάνει το παιδί του», έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η δις παγκόσμια πρωταθλήτρια Ελένη Χατζηλιάδου.