Μια ανάρτηση του Τζόρνταν Θίοντορ στο Twitter, με το οποίο αναρωτήθηκε αν θα πάρω τώρα τον απλήρωτο μισθό μου», προκάλεσε πολλά ερωτηματικά και εύλογες απορίες τόσο στους ακόλουθούς του όσο και σε κάποιους εκπροσώπους των ΜΜΕ.

Πολύς κόσμος τον ρώτησε αν εννοεί την ΑΕΚ, ωστόσο εκείνος διευκρίνισε με νέο ποστάρισμα ότι δεν εννοεί τη νυν ομάδα του. Το «καρφί» πήγαινε -προφανώς- για την Αρμάνι Μιλάνο, την πρώην ομάδα του, η οποία του οφείλει κάποια χρήματα εδώ και μήνες. Ο ιταλικός σύλλογος φαίνεται ότι θα αλλάξει σελίδα, καθώς ο Ετόρε Μεσίνα λέγεται πως θα αναλαμβάνει πρόεδρος-προπονητής, ενώ αποχώρησε από τον πάγκο της ο Σιμόνε Πανιτζιάνι, ο οποίος είχε πάρει τον Αμερικανό άσσο στη Λομβαρδία.

Επίσης, ο Θίοντορ εξέφρασε τη δυσφορία του για το γεγονός ότι ακόμη συνεχίζεται η Basket League για τις ομάδες που παίζουν για τις θέσεις «3» και «4», παρόλο που δεν υπάρχει κανένα διακύβευμα. «11η Ιουνίου. Δεν είμαστε στους τελικούς και ακόμη παίζουμε σε μια σειρά αγώνων που μπορεί να πάει στα πέντε παιχνίδια! Δεν με εκπλήσσει πλέον τίποτα από όσα βλέπω στο εξωτερικό!», έγραψε χαρακτηριστικά.