Σε ένα από τα πιο πρόσφατα άρθρα του Guardian για τις τελευταίες μεταγραφικές εξελίξεις σε Κρίσταλ Πάλας και Γουέστ Χαμ, αναφέρεται και το όνομα του Κώστα Φορτούνη και η προσπάθεια των «σφυριών» να τον εντάξουν στο δυναμικό τους.

Σύμφωνα με το βρετανικό Μέσο, ο διεθνής μεσοεπιθετικός προτιμά να ανανεώσει το συμβόλαιό του με τον Ολυμπιακό, στον οποίο φορά και το περιβραχιόνιο του αρχηγού, ενώ οι «ερυθρόλευκοι» φέρονται να αξιώνουν τουλάχιστον 17 εκατ. ευρώ για να τον παραχωρήσουν.

«Ο αθλητικός διευθυντής, Μάριο Ουσίγιος, ήθελε να τον πάρει στη Γουέστ Χαμ, έχοντας εικόνα για τις ικανότητές του στη διάρκεια της θητείας του στον Ολυμπιακό. Ωστόσο, ο Φορτούνης θέλει να μείνει και να ανανεώσει. Αυτό αποτελεί πλήγμα για τα “σφυριά”, καθώς θα πρέπει να στραφούν στην απόκτηση άλλου μεσοεπιθετικού που θα μπορεί να ανταγωνιστεί για τη θέση με τον Μανουέλ Λαντσίνι», αναφέρεται στο σχετικό απόσπασμα του δημοσιεύματος.

Ουσιαστικά, και από την Αγγλία επιβεβαιώνεται η διάθεση του Τρικαλινού άσου να παραμείνει στον Πειραιά, καθώς έχει αποκτήσει ένα ιδιαίτερο «δέσιμο» με τον σύλλογο. Ωστόσο, η μεταγραφική περίοδο είναι μεγάλη και τίποτα δεν μπορεί να αποκλειστεί…