Το εγκάρδιο σχόλιο της Μαρίας Σάκκαρη σε ανάρτηση του Στέφανου Τσιτσιπά

Ο Έλληνας τενίστας μίλησε για τα συναισθήματά του μετά την ήττα στο Ρολάν Γκαρός


ΑΘΛΗΤΙΚΑ
10:39
03/06/2019
Το εγκάρδιο σχόλιο της Μαρίας Σάκκαρη σε ανάρτηση του Στέφανου Τσιτσιπά
loading

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς μετά από έναν συγκλονιστικό αγώνα στο Ρολάν Γκαρός, αποκλείστηκε από τον Σταν Βαβρίνκα και επέλεξε να εκφράσει τα συναισθήματά του με μία μακροσκελή ανάρτηση στο Instagram.

Ο Έλληνας τενίστας έδειξε να είναι ιδιαιτέρως επηρεασμένος από την ήττα απέναντι στον Ελβετό και έγραψε για όσα ένιωσε μετά το παιχνίδι, λαμβάνοντας πολλά σχόλια από όλον τον κόσμο, ανάμεσα στα οποία ξεχωρίζει αυτό της Μαρίας Σάκκαρη, που έγραψε «πρωταθλητής της καρδιάς μου» κάτω από την ανάρτηση του Νο6 του κόσμου.

Αυτή είναι η ανάρτηση του Στέφανου Τσιτσιπά:

«Σήμερα ένιωσα κάτι που δεν μπορώ πραγματικά να εξηγήσω. Σήμερα ήταν η πρώτη φορά σε όλη μου τη ζωή, στα είκοσι χρόνια ύπαρξης μου που ένιωσα αυτή την "αύρα", τον πραγματικό ορισμό της λέξης, τον ανταγωνισμό. Όχι οποιοδήποτε είδος ανταγωνισμού όμως, ήταν διαφορετικό από οποιαδήποτε άλλη στιγμή, οποιαδήποτε άλλη μάχη, οποιαδήποτε άλλη στιγμή στο γήπεδο του τένις.

Υπάρχει κάτι σχετικά με σήμερα που δεν θα μπορώ να εξηγήσω. Είναι ένα συναίσθημα που με κάνει να εκτιμώ το άθλημα που επέλεξα να κυνηγήσω στη ζωή μου ως καριέρα. Η πικρή γεύση αυτής της απώλειας είναι κάτι ανεξήγητο.

Ο Σταν Βαβρίνκα κάνει το άθλημα μας αληθινό και ρεαλιστικό. Είναι κάτι που είναι σπάνιο να βρεις στον κόσμο που είμαστε. Είναι κάτι μοναδικό. Υπάρχει γοητεία και χάρισμα σε αυτό. Και οι δύο παλέψαμε, και οι δύο πήγαμε πέρα από τα όρια μας, και οι δύο βιώσαμε τύχη και το πεπρωμένο μας τράβηξε σε αυτό το παριζιάνικο κορτ μετά από πέντε ώρες σωματικής και ψυχικής ταλαιπωρίας.

Πραγματικά δεν ξέρω αν αυτό που νιώθω αυτή τη στιγμή είναι θετικό ή αρνητικό. Δεν υπάρχει διπολική επίδραση σε αυτό. Σήμερα έμαθα κάτι που κανένα σχολείο, καμία τάξη, κανένας δάσκαλος δεν θα μπορούσε να διδάξει. Λέγεται, ζωντανή ζωή!».

Αυτή είναι η απάντηση της Μαρίας Σάκκαρη:

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει