Ο καταλανικός Τύπος προετοιμάζει το έδαφος για πιθανό «ηλεκτροσόκ» στη Μπαρτσελόνα με αλλαγή προπονητή και κάνει λόγο για τέσσερις περιπτώσεις που αυτή τη ξεχωρίζουν και θα μπορούσαν να θεωρηθούν κατάλληλοι υποψήφιοι για την επόμενη μέρα του κλαμπ…

Οι «μπλαουγκράνα» ολοκλήρωσαν τη φετινή σεζόν με τον χειρότερο τρόπο, αφού, πέρα από την κατάκτηση του πρωταθλήματος απέναντι σε μια τρομερά αδύναμη Ρεάλ Μαδρίτης, ήρθε ο πικρός και παντελώς απροσδόκητος αποκλεισμός στα ημιτελικά του Champions League, όπως επίσης και η ήττα από τη Βαλένθια στον τελικό του Κυπέλλου Ισπανίας.

Οι οπαδοί της Μπαρτσελόνα είναι διχασμένοι αναφορικά με την παραμονή ή όχι του Ερνέστο Βαλβέρδε στον πάγκο, ο κόουτς έχει ανανεώσει το συμβόλαιό του με την ομάδα, όμως, η «Sport» φροντίζει να προετοιμάσει το έδαφος σε περίπτωση που τελικά… η σέντρα για τη νέα σεζόν γίνει με νέο πρόσωπο στην άκρη του πάγκου.

Οι τέσσερις επικρατέστεροι αυτή τη στιγμή φέρονται να είναι οι Τεν Χαγκ, Ρόναλντ Κούμαν, Ρομπέρτο Μαρτίνεθ και Λοράν Μπλαν.

Ο Τεν Χαγκ, ολλανδικής σχολής και προπονητής του Άγιαξ, κέρδισε πολλούς πόντους σε αρκετές λίστες έπειτα από την τρομερή φετινή παρουσία του Αίαντα στα εγχώρια αλλά και στο Champions League. Ο Κούμαν είναι επίσης άνθρωπος που γνωρίζει πολύ καλά τη Μπαρτσελόνα, ο Ρομπέρτο Μαρτίνεθ έχει να επιδείξει εξαιρετική δουλειά στην εθνική ομάδα του Βελγίου που έφτασε στην τρίτη θέση του Μουντιάλ του 2018 και ο Μπλαν έχει μείνει δίχως δουλειά από τότε που απομακρύνθηκε από την Παρί Σεν Ζερμέν.

Πηγή: gazzetta.gr