Στην τελική ευθεία έχει μπει το θέμα του προπονητή στον Ατρόμητο. Οι Περιστεριώτες φαίνεται πως έφεραν στην Ελλάδα τον Τόμας Κρίστιανσεν που είναι ο προπονητής που βρίσκεται πιο ψηλά απ’ όλους στη λίστα για την επόμενη μέρα στον πάγκο της ομάδας, όμως υπάρχει και το όνομα του Γιάννη Αναστασίου αρκετά ψηλά στη λίστα.

Ο πρώτος στόχος είναι ξεκάθαρο πως είναι ο Τόμας Κρίστιανσεν, με τις συζητήσεις να βρίσκονται σε καλό σημείο. Άλλωστε, για τον λόγο αυτό ο Δανός τεχνικός πήρε και το αεροπλάνο για την Ελλάδα, ώστε να έχει κάποιες επαφές και από κοντά με τον Γιάννη Αγγελόπουλο και να δει τις εγκαταστάσεις του Ατρόμητου, κάτι που είχε γίνει και όταν ανέλαβε ο Νταμίρ Κάναντι. Τις επόμενες μέρες αναμένεται να ξεκαθαρίσει αν θα συνεχίσει να υπάρχει ταύτιση απόψεων, ενώ σημαντικό ρόλο θα παίξει και το κασέ του νεαρού τεχνικού, που οι πληροφορίες αναφέρουν πως είναι λίγο παραπάνω από εκείνο του Αυστριακού πρώην τεχνικού του Ατρόμητου.

Από εκεί και πέρα, εφόσον οι δυο πλευρές δεν καταλήξουν σε συμφωνία, ήδη υπάρχει και η εναλλακτική. Πρόκειται για τον Γιάννη Αναστασίου που πριν λίγες ημέρες έλυσε το συμβόλαιό του με την Ομόνοια, καθώς οι κύπριοι δεν ήταν ευχαριστημένοι με την πορεία της ομάδας όσο βρέθηκε στον πάγκο της ο Έλληνας τεχνικός. Ωστόσο, στο Περιστέρι τον έχουν αρκετά ψηλά στη λίστα τους και φαίνεται να είναι ο… νούμερο 2 υποψήφιος για τον πάγκο, μετά τον Κρίστιανσεν. Στα θετικά του είναι το γεγονός πως γνωρίζει την ελληνική πραγματικότητα και δεν θα χρειαστεί χρόνος προσαρμογής, γεγονός που του δίνει επιπλέον πόντους, όπως και το κασέ του που είναι αρκετά προσιτό για τους Περιστεριώτες.

Όπως και να έχει φαίνεται ξεκάθαρα από τα δύο αυτά πρόσωπα, πως πρόθεση των ανθρώπων του Ατρόμητου είναι να καθίσει στον πάγκο ένας τεχνικός που έχει καταγράψει παρουσίες στους ομίλους του Europa League. Ο Κρίστιανσεν μετράει 10 παιχνίδια με τον ΑΠΟΕΛ στη διοργάνωση (έξι για τους ομίλους και τέσσερα σε νοκ άουτ έχοντας αποκλείσει και την Μπιλμπάο στους «32»), ενώ ο Αναστασίου έχει 6 παιχνίδια με τον Παναθηναϊκό, σε μια απογοητευτική παρουσία ωστόσο για τους «πράσινους» με τέσσερις ήττες και δύο ισοπαλίες.

Πηγή: gazzetta.gr