Αρνητική τροπή πήρε το θέμα της παραμονής του Φερνάντο Βαρέλα στον ΠΑΟΚ, καθώς ο Αφρικανός αμυντικός απάντησε αρνητικά στην τελευταία πρόταση των «ασπρόμαυρων», ώστε να επεκταθεί η συνεργασία των δύο πλευρών.

Ο έμπειρος αμυντικός έδειξε αρνητικός στο να βάλει την υπογραφή του σε συμβόλαιο τριών ετών, με τις απολαβές του να φτάνουν στο 1,2 εκατ. ευρώ το χρόνο για τριετές κλειστό συμβόλαιο συνεργασίας, που μαζί με τα μπόνους θα φτάνουν στο 1,5 εκατομμύρια ευρώ.

Μετά από αυτήν την εξέλιξη, ο Γιώργος Σαββίδης ένιωσε την ανάγκη να επικοινωνήσει με τον κόσμο του ΠΑΟΚ. Η πρώτη αντίδραση ήλθε μέσω Instagram, όπου δημοσίευσε φωτογραφία με το εξής μήνυμα: «Δεν έχει σημασία πόσο καλός μπορεί να είσαι, πάντα μπορεί να αντικατασταθείς».

Το μέλος του Δ.Σ. της ΠΑΕ ΠΑΟΚ επανήλθε και με ακόμη ένα story στη σελίδα κοινωνικής δικτύωσης έγραψε: «Δεν μασάμε… προχωράμε. Εμείς μαζί για μία ζωή». Σαφή μηνύματα με στόχο να τονωθεί ο κόσμος της ομάδας, ο οποίος βλέπει ένα σημαντικό «εργαλείο» της ομάδας του Ραζβάν Λουτσέσκου να αποχωρεί. Εκτός εάν αλλάξει κάτι δραματικά…