Κι όμως η… ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία σύμφωνα με τους ανθρώπους της ΑΕΚ, οι οποίοι δεν σταματούν να τρέφουν συγκρατημένη αισιοδοξία για την υπόθεση ανανέωσης του συμβολαίου του Νάτσο Σκόκο.

Από την «Ένωση» πηγάζει αισιοδοξία σχετικά με την απάντηση του «Δαίμονα», ενώ όπως είναι γνωστό το απόγευμα της Τρίτης ο Σταύρος Αδαμίδης είχε τηλεφωνική επαφή με τον Έλληνα εκπρόσωπο του 25χρονου παίκτη, Παύλο Διαννή.

Οι επαφές θα συνεχιστούν και την Τετάρτη με τη διοίκηση του «Δικεφάλου» να διαπιστώνει θετικό κλίμα από την πλευρά του Σκόκο και να ζητεί το συντομότερο δυνατόν την απάντησή του.

Υπογράφει ο Τζεμπούρ

Παράλληλα, εντός της Τετάρτης αναμένεται να ολοκληρωθεί και τυπικά η υπόθεση του Ραφίκ Τζεμπούρ, ο οποίος θα περάσει από τα γραφεία της ΠΑΕ για να υπογράψει το νέο συμβόλαιο.

Ο Γαλλοαλγερινός επιθετικός συμφώνησε μέχρι το 2013 και για την επόμενη διετία οι ετήσιες απολαβές του θα φτάσουν τις 700.000 ευρώ.

«Πονάνε» Καφές-Λαγός

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν ο Παντελής Καφές και ο Παναγιώτης Λαγός στη χθεσινή προπόνηση της ΑΕΚ, ενώ και οι δύο παραμένουν αμφίβολοι για το εκτός έδρας παιχνίδι με τον Ολυμπιακό Βόλου.

Πάντως οι δύο ποδοσφαιριστές θα προσπαθήσουν στην προπόνηση της Τετάρτης να ακολουθήσουν τον ρυθμό των συμπαικτών τους, αλλά η συμμετοχή τους θα ξεκαθαρίσει την Πέμπτη.

Πηγή: gazzetta.gr