Το σεβασμό που τρέφει στην Βικτόρια Πλζεν εξέφρασε ο προπονητής της Νάπολι, Βάλτερ Ματζάρι, την παραμονή του μεταξύ τους αγώνα για το Γιουρόπα Λιγκ.

Μπορεί στο Καμπιονάτο να βρίσκεται κοντά στη Γιουβέντους και να ελπίζει πως φέτος θα καταφέρει να κάνει το… θαύμα, αυτό, όμως, δεν σημαίνει πως η Νάπολι θα αδιαφορήσει για το Γιουρόπα Λιγκ. Αυτό φάνηκε από τις δηλώσεις που έκανε την παραμονή του αγώνα των «παρτενοπέι» με τη Βικτόρια Πλζεν ο Βάλτερ Ματζάρι, σημειώνοντας πως στόχος της ομάδας του είναι να φτάσει μακριά και στην Ευρώπη.

«Θέλουμε πολύ να προκριθούμε στον επόμενο γύρο και για αυτό το λόγο θα χρησιμοποιήσω την καλύτερη ενδεκάδα. Από εδώ και μπρος όλα τα ματς στο Γιουρόπα Λιγκ είναι δύσκολα, αφού οι ομάδες που βρίσκονται σε αυτή τη φάση δεν είναι τυχαίες. Δεν σκεφτόμαστε το Καμπιονάτο, είμαστε συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι με την Πλζεν, η οποία μπορεί να μην είναι το μεγάλο όνομα, είναι, ωστόσο, μια πολύ καλή ομάδα. Μην ξεχνάτε πως τερμάτισε πρώτη στον όμιλο της Ατλέτικο Μαδρίτης. Αυτό, μόνο τυχαίο δεν είναι», τόνισε ο προπονητής της Νάπολι.

Η καλύτερη δυνατή ενδεκάδα θα συμπεριλαμβάνει τον Έντινσον Καβάνι, όπως αποκάλυψε ο Ματζάρι. «Ο Καβάνι έχει κάνει τη διαφορά στα ευρωπαϊκά παιχνίδια, συνεπώς θα παίξει βασικός. Δεν πρέπει να παίρνουμε στα αστεία αυτούς τους αγώνες. Κάθε φορά θα χρησιμοποιώ τους καλύτερους», σημείωσε ο Ιταλός τεχνικός.

Ερωτηθείς για το πρωτάθλημα, ο Ματζάρι έδειξε πως εννοούσε όσα είχε πει μέχρι εκείνη τη στιγμή. «Απορώ γιατί ασχολείστε με το Καμπιονάτο τώρα. Έχουμε το ματς με την Πλζεν, αν δεν το θυμάστε. Για εμάς, τουλάχιστον, μόνο αυτό το παιχνίδι υπάρχει», είπε με αυστηρό ύφος.

Κλείνοντας, ο Ματζάρι δεν θέλησε να αποκαλύψει τα σχέδιά του για το μέλλον. «Η απόφασή μου για το αν θα συνεχίσω στη Νάπολι θα παρθεί σε εύλογο χρόνο. Ακόμα δεν έχω να πω κάτι. Οι σχέσεις μου με τη διοίκηση είναι άψογες και είμαι σίγουρος πως, αν ήταν μόνο στο χέρι τους, θα μου έφερναν αύριο το νέο μου συμβόλαιο. Πάντως, με εμένα ή χωρίς εμένα, οι βάσεις για κάτι σπουδαίο έχουν μπει και η ομάδα μπορεί να κατακτήσει τίτλους και να διακριθεί σε όλες τις διοργανώσεις και στα επόμενα χρόνια», είπε αινιγματικά ο Βάλτερ Ματζάρι.

Πηγή: sport-fm.gr