Διαιτητές: Στις τρεις επιθέσεις, η μια δώρο

Χαρακτηρίζουν τους εαυτούς τους ως σάκο του μποξ


ΑΘΛΗΤΙΚΑ
16:26
07/05/2019
Διαιτητές: Στις τρεις επιθέσεις, η μια δώρο
6
loading

Με δηκτικό τρόπο σχολίασαν οι διαιτητές της πρώτης κατηγορίας τη νέα επίθεση σε συνάδελφό τους και πιο συγκεκριμένα στον Αλέξανδρο Τσαμούρη, έξω από το σπίτι του στον Πειραιά, το βράδυ του Σαββάτου (04/05).

Όπως σημειώνουν σε σχετική ανακοίνωση οι ρέφερι: «Κυρίες και κύριοι, Να καταδικάσουμε και εμείς με την σειρά μας την επίθεση όπως όλοι! Να μην ξεχάσουμε βέβαια να σας υπενθυμίσουμε τα ευχολόγια από την προηγούμενη επίθεση. Κλείνοντας να σας ενημερώσουμε και για την προσφορά που έχουμε αυτή την περίοδο: Στις τρεις επιθέσεις η μία δώρο με περίοδο εξαργύρωσης 5 μήνες (γιατί ανά πεντάμηνο έχουμε και μια τουλάχιστον επίθεση οπότε να είναι δωρεάν αυτή) και ο σάκος του μποξ χωρίς χρέωση!

Διαιτητές & Βοηθοί 1ης κατηγορίας».

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

6
σχόλια
 1. avatar Savvidis

  Kyrik σωστός σε όλα

 2. avatar kyrik

  Κύριοι διαιτητές, άστε τις κλάψες και τα αστειάκια με δώρα κλπ. Δεν σας παίρνει. Ένας από τους λόγους της κατάντιας του Ελληνικού ποδοσφαίρου είστε εσείς. Και το ξύλο που τρώνε κάποιοι από εσάς είναι μια από τις μορφές αυτής της κατάντια. Εάν κάνατε την δουλειά που έχετε αναλάβει σωστά, αντικειμενικά και κυριώς ανεπηρέαστοι όλα θα ήταν καλύτερα. Όμως δυστυχώς οι περισσότεροι από εσάς διαιτητεύετε κατ εντολήν (εσείς μόνο γνωρίζετε τους εντολείς και τούς λόγους που υποκύπτετε στις εντολές) με αποτέλεσμα ακόμα και το ανθρώπινο λάθος να θεωρείται ύποπτο. Ο δεύτερος σοβαρός λόγος της κατάντιας του ποδοσφαίρου μας είναι οι οπαδικοί δημοσιογράφοι που επίσης κατ εντολήν φανατίζουν τον κόσμο. Άστε λοιπόν τις ειρωνίες και τα δωράκια, κλείστε τα αυτιά σας στις προκλήσεις και κάντε σωστά τη δουλειά σας. Μπορείτε?

  1. avatar Κωνσταντινέας

   Άσε μας ρε φίλε ότι σε συμφέρει λες. Γράφεις ότι το ξύλο το τρώνε \'\'κάποιοι από εσάς\'\' και δεν γράφεις την πραγματικότητα ότι \'\'το ξύλο το τρώνε κάποιοι από εσάς όταν αδικείτε μία και μόνο ομάδα\'\'. Δεν είδα να τρώει ξύλο κάποιος διαιτητής σε ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ όπως π.χ. Γιάχος και βοηθός Τσιρώνης στον τελικό του 2013 (πέναλτι και αποβολή Μανιάτη) Καλόπουλος (και εγώ κάλυπτα τον Κατσουράνη) και εκατοντάδες άλλα ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ που ΟΛΑ (κατά σύμπτωση) ευνοούσαν μια ομάδα. Εκεί δεν είδα να ανοίγει ρουθούνι, όλοι στο απυρόβλητο. Αντιθέτως όποιος αγγίξει τους κακομαθημένους λιμανίσιους τότε οι υπαίτιοι στην πυρά!
   Τα ίδια πάνε να κάνουν τώρα και στο μπάσκετ. Την αγωνιστική και οικονομική αδυναμία των προέδρων μιας ομάδας προσπαθούν να την καλύψουν με τρομοκρατία και απειλές. Κανείς άλλος δεν παραπονιέται (και δεν αποχωρεί) στο μπάσκετ παρά ΜΟΝΟ μια ομάδα.
   Πάντως οφείλω να το ομολογήσω ότι στα επιχειρήματα επιλεκτικής μνήμης είσαι καλούτσικος!

   1. avatar kyrik

    Ο φανατισμός σού στερεί κάθε ίχνος λογικής. Οποιαδήποτε αντιπαράθεση είναι άσκοπη. Θα βρείς όμως ώτα ευήκοα σε άτομα εξίσου αποπροσανατολισμένα από το φανατισμό.

   2. avatar Μπουγατσατζης

    Δεν μπορούν είναι πολλά τα λεφτά

  2. avatar Αντωνιος

   ΠΟΛΥΥΥΥΥ ΣΩΣΤΟΣ!!!!!!

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει