Η Λαμία με το 0-3 επί του Απόλλωνα Σμύρνης στη Ριζούπολη έβαλε το κερασάκι, στην πιο πετυχημένη χρονιά της ιστορίας της!

Με επίδειξη της ποιότητάς της, που της επέτρεψε να πλοηγηθεί σε ασφαλή «νερά» στο μεγαλύτερο διάστημα της σεζόν, η Λαμία πέρασε εύκολα από τη Ριζούπολη, επικρατώντας με το εντυπωσιακό 0-3 του Απόλλωνα Σμύρνης. Πλέον περιμένει το αποτέλεσμα του Παναιτωλικού με τον Παναθηναϊκό, ώστε να δει αν θα τερματίσει ψηλότερα από κάθε άλλη περιφερειακή ομάδα στη βαθμολογία, αλλά και να σχεδιάσει την επόμενη σεζόν, που θα τη βρει για τρίτη συνεχόμενη χρονιά στα «σαλόνια» του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Ο Απόλλωνας ξεκίνησε το παιχνίδι με τριάδα στην άμυνα, κρατώντας τη συνοχή στις δυο πρώτες γραμμές του γηπέδου και μπλοκάροντας τη Λαμία, που άργησε με τον Πίτι πίσω από τον Μπαράλες και τον Μπερτόλιο σε ρόλο αριστερού επιθετικού να δημιουργήσει φάσεις. Όταν προσαρμόστηκαν στα μαρκαρίσματα, οι τρεις τους κατάφεραν να «γεννήσουν» την πρώτη καλή στιγμή του αγώνα (11’), με τον Αργεντινό «μαέστρο» να πασάρει κάθετα στον Καραμάνο, που στο τετ α τετ με τον Αστρά αστόχησε χαρακτηριστικά, στέλνοντας τη μπάλα άουτ.

Στο επόμενο λεπτό ο Μπαράλες γύρισε προ του Βαφέα, αλλά σούταρε αδύναμα προς την εστία, ενώ στο 19’ ο Πίτι βρήκε στα δεξιά τον Βασιλαντωνόπουλο, με τον Βαφέα να αποκρούει σε κόρνερ το γύρισμα προς τον αμαρκάριστο Μπαράλες.

Πηγή: gazzetta.gr