Δεν τους έφτανε η ήττα της ομάδας τους με 3-0, οι οπαδοί της Λίβερπουλ που παρακολούθησαν στο «Καμπ Νου» τον πρώτο ημιτελικό για το Champions League με αντίπαλο την Μπαρτσελόνα είχαν να πονοκεφαλιάζουν και για την άθλια θέα του γηπέδου που είχαν, όντας αναγκασμένοι να βλέπουν το ματς από το πιο ψηλό σημείο του πάνω διαζώματος, με ένα πλεξιγκλάς μπροστά τους, ενώ το φως του δύοντος ηλίου έπεφτε πάνω σε αυτό.

Και τα πράγματα για εκείνους ήταν ακόμη χειρότερη, εάν αναλογιστεί κανείς ότι πλήρωσαν κοντά στα 120 ευρώ για να έχουν αυτήν τη θέα. Ίσως να ήταν καλύτερα να το έβλεπαν από τηλεόραση… Βεβαίως, κάτι το οποίο αντιμετώπισαν και οι υποστηρικτές της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, οι οποίοι επίσης είχαν τα ίδια θέματα στο γήπεδο των «μπλαουγκράνα».

Πάντως, οι «κόκκινοι» ετοιμάζουν να πάρουν την εκδίκησή τους από τους Καταλανούς, οι οποίοι όρισαν το εισιτήριο για τους φίλους της Μπαρτσελόνα στα 119 ευρώ και ενημέρωσαν πως 31 ευρώ από κάθε κομμάτι θα χρησιμοποιηθεί για να μειωθεί το ποσό των εισιτηρίων των δικών της οπαδών για το «Καμπ Νόου», ρίχνοντας την τιμή στα 88 ευρώ.