Ο Αστέρας Τρίπολης προχώρησε στην δεύτερη μεταγραφική του κίνηση, αφού απέκτησε τον αργεντινό αμυντικό μέσο Σεμπάστιαν Σέτι. Ο πρώην παίκτης του Απόλλωνα Λεμεσού, έλυσε το συμβόλαιό του με τους Κύπριους και έτσι υπέγραψε στον Απόλλωνα.

Πλέον, είναι έτοιμος να προσφέρει άμεσα, αφού προέρχεται από συνεχόμενα παιχνίδια και πλήρη αγωνιστική κατάσταση. Στις πρώτες του δηλώσεις εξήρε την οργάνωση που έχει ο σύλλογος της Αρκαδίας, ενώ υποσχέθηκε στον κόσμο πως θα προσφέρει τα μέγιστα για τη νέα του ομάδα.

Η ανακοίνωση: «Ο Σεμπάστιαν Σέτι είναι το δεύτερο απόκτημα του Αστέρα στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο, ενισχύοντας ακόμα περισσότερο την μεσαία γραμμή του Αστέρα.

Ο Σεμπάστιαν Σέτι γεννήθηκε στις 9 Φεβρουαρίου 1984 στο Μπουένος Άιρες, έχει ύψος 1.86 και αγωνίζεται στη θέση του αμυντικού χαφ, ξεκινώντας την καριέρα του από την Αρχεντίνος τζούνιορ, ενώ στη συνέχεια μεταγράφηκε στην Γκουαρανί από την Παραγουάη.

Το 2008 μεταγράφηκε στην Ρόγιαλ Αντβέρπ, ενώ το 2010 έπαιξε στην Κινέζικη Γιατάι και το 2011 πήγε στην Ρωσική Τσερνομόρετς για να καταλήξει το προηγούμενο καλοκαίρι στον Απόλλωνα Λεμεσού».

Μιλώντας για την μεταγραφή του στον Αστέρα, ο Σεμπάστιαν Σέτι δήλωσε: «Είμαι πολύ ευχαριστημένος που υπέγραψα στον Αστέρα και που θα συμμετέχω σε μία ομάδα που έχει πολύ μεγάλες προσδοκίες και δυνατότητες.

Η φήμη της ομάδας, είναι μίας ομάδας πολύ σοβαρής και οργανωμένης, η οποία έχει αρχίσει να ακούγεται και εκτός συνόρων με την επιθυμία και την ικανότητα να παίζει σε μεγάλες διοργανώσεις.

Τέλος, θα ήθελα να πω στον κόσμο της ομάδας, πώς θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για να συνεισφέρω και να βοηθήσω στο να εκπληρωθούν οι στόχοι που έχει θέσει η ομάδα».

Πηγή: Sport-fm.gr