Μετά την συμφωνία της με τον Πεπ Γκουαρντιόλα η Μπάγερν Μονάχου είναι έτοιμη να κονταροχτυπηθεί με Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης για την απόκτηση του Νεϊμάρ!

Τα δημοσιεύματα στην Ισπανία αλλά και τη Γερμανία έχουν φουντώσει τις τελευταίες ώρες που θέλουν τη νέα ομάδα του Γκουαρντιόλα να ετοιμάζει πρόταση στη Σάντος για να αποκτήσει το «διαμάντι» του βραζιλιάνικου ποδοσφαίρου.

Αυτά στηρίζονται σε δύο σημεία…

Το πρώτο είναι το τεράστιο μπάτζετ το οποίο είναι έτοιμοι οι διοικούντες την Μπάγερν να δώσουν στον ισπανό τεχνικό, θέτοντας –φυσικά- στόχο να ανεβάσει ακόμη περισσότερο το αγωνιστικό επίπεδο της ομάδας για να κατακτήσει το Τσάμπιονς Λιγκ.

Το ποσό που θα έχει στα χέρια του ο Γκουαρντιόλα για να διαχειριστεί για μεταγραφές αλλά και για συμβόλαια θα ξεπερνάει τα 200 εκατομμύρια ευρώ, όπως τουλάχιστον υποστηρίζουν οι συντάκτες των ισπανικών αλλά και των γερμανικών δημοσιευμάτων.

Το δεύτερο σημείο που αναφέρουν τα δημοσιεύματα είναι η πρόθεση του Νεϊμάρ να αγωνιστεί υπό τις εντολές του πρώην τεχνικού της Μπαρτσελόνα, εάν αποφασίσει να κάνει το… άλμα προς το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο.

Εκτός του Νεϊμάρ έχουν αρχίσει να γράφονται πολλά ονόματα παικτών που ενδεχομένως να αποτελέσουν στόχο για την Μπάγερν Μονάχου του Γκουαρντιόλα.

Πηγή: Sport-fm.gr