Μέσα σε λίγους μήνες έχει εκτοξεύσει στα ύψη τις ποδοσφαιρικές μετοχές του, σε σημείο να θεωρείται ως ένας από τους δημοφιλέστερους προπονητές στην Αίγυπτο. Ο λόγος για τον Τάκη Γκώνια.

Υπό την καθοδήγηση του πρώην προπονητή του Εργοτέλη, η Γουάντι Ντέγκλα παίζει το πλέον ελκυστικό ποδόσφαιρο στην A’ κατηγορία της Αιγύπτου, κάτι που δεν έχει περάσει απαρατήρητο όχι μόνο στη χώρα της Βορείου Αφρικής, αλλά και στον υπόλοιπο αραβικό κόσμο.

Η Αλ Αχλί, από τις πλέον ιστορικές και εύπορες ομάδες της Αιγύπτου, σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται η ιστοσελίδα gazzetta.gr έχει κινηθεί ήδη για την πρόσληψη του Γκώνια, τη στιγμή που και η Αλ Ουάσλ από το Ντουμπάι, στον πάγκο της οποίας πριν από μερικά χρόνια καθόταν ο Ντιέγκο Μαραντόνα, έχει επίσης ψηλά στη λίστα της τον Έλληνα τεχνικό.

Παράλληλα, και η εθνική Ιορδανίας τσεκάρει τον 47χρονο προπονητή, ο οποίος δικαιώνεται για την επιλογή του να εγκαταλείψει το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Οι Αιγύπτιοι υποστηρίζουν πως ο Τάκης Γκώνιας θέλει να συνεχίσει στην Αίγυπτο με την Αλ Αχλί να του προσφέρει ένα άκρως δελεαστικό συμβόλαιο.

Σημειώνεται πως η Γουάντι Ντέγκλα υπό την καθοδήγηση του Βοιωτού τεχνικού τρέχει ένα αήττητο πέντε αγωνιστικών έχοντας αναρριχηθεί στην 13η θέση της βαθμολογίας.

Πηγή: gazzetta.gr