Πρόσθεσε το Newsbeast στις προτεινόμενες πηγές σου στη Google

Παίκτης του Παναθηναϊκού θα είναι από την 1η Ιουλίου και για τα επόμενα 4 χρόνια ο Παναγιώτης Σπυρόπουλος του Πανιωνίου, όπως ανακοινώθηκε επίσημα από την «πράσινη» ΠΑΕ.

Το συμβόλαιο του νεαρού ποδοσφαιριστή, ο οποίος έκανε πολύ καλή χρονιά με τον Πανιώνιο, έληγε το προσεχές καλοκαίρι και ο ίδιος ήταν αρνητικός στο ενδεχόμενο ανανέωσης, με συνέπεια να τεθεί στο περιθώριο από τη νυν ομάδα του.

Όπως ορίζουν οι κανονισμοί, ο Σπυρόπουλος είχε το δικαίωμα από 1η Ιανουαρίου να συζητήσει με άλλες ομάδες και τελικά κατέληξε σε συμφωνία με το «τριφύλλι» τη φανέλα του οποίου θα φορά μέχρι το καλοκαίρι του 2017.

Η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ανακοινώνει ότι ήρθε σε συμφωνία με τον ποδοσφαιριστή Παναγιώτη Σπυρόπουλο, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας τετραετούς διάρκειας με ημερομηνία έναρξης την 1 Ιουλίου 2013».

Πηγή: Sport-fm.gr