Έφυγαν ακόμη δύο εμπόδια για το γήπεδο της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια

Απερρίφθησαν προσφυγές εναντίον της κατασκευής της «Αγιά Σοφιάς»


ΑΘΛΗΤΙΚΑ
18:19
14/03/2019
Έφυγαν ακόμη δύο εμπόδια για το γήπεδο της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια
2
loading

Ακόμα δύο μεγάλες δικαστικές νίκες πέτυχαν η ΑΕΚ και η Δικέφαλος 1924 στο πλαίσιο των προσφυγών εναντίον της κατασκευής του γηπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια. Συγκεκριμένα, το Συμβούλιο της Επικρατείας απέρριψε δύο ακόμη προσφυγές, όπως έγινε γνωστό με σχετική ανακοίνωση.

Αναλυτικά αυτή αναφέρει:

«Η Ερασιτεχνική ΑΕΚ και η Δικέφαλος 1924 Κατασκευαστική Α.Ε. ενημερώνουν ότι επήλθαν δύο ακόμα δικαστικές νίκες στο μπαράζ των προσφυγών εναντίον της κατασκευής του γηπέδου της ομάδας μας στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Συγκεκριμένα απορρίφθηκαν από το Ε’ Τμήμα του Συμβουλίου της Επικρατείας δύο ακόμα προσφυγές με τις οποίες ολοκληρώθηκαν όλες οι δικαστικές εκκρεμότητες που υπήρχαν μέχρι και σήμερα.

Η πρώτη -από δύο ιδιώτες- στρεφόταν εναντίον της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων του γηπέδου και απορρίφτηκε με την απόφαση 456/2019 και η δεύτερη -από 56 πολίτες- εναντίον της Άδειας Δόμησης του γηπέδου, της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων και της Υψομετρικής μελέτης και απορρίφτηκε με την απόφαση 455/2019.

Η σημερινή εξέλιξη αποτελεί μία ακόμα δικαίωση στο σερί των εναντίον του γηπέδου μας προσφυγών, που έχουν όλες κριθεί από το ανώτερο ακυρωτικό δικαστήριο της χώρας, και απόλυτη επισφράγιση της νομιμότητας στο δρόμο για την επιστροφή μας στη γη των προγόνων και ιδρυτών μας».

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

2
σχόλια
  1. avatar ΑδιαφοροςΟ

    Και 20 εκ πάλι από το κράτος....μια χαρά.....ο τζαμπας ζει και βασιλεύει

  2. avatar SER 30

    ΄'' Η πρώτη -από δύο ιδιώτες- στρεφόταν εναντίον και η δεύτερη -από 56 πολίτες- εναντίον της Άδειας Δόμησης του γηπέδου, '' ΣΕ ΤΙ ΧΩΡΑ ΣΕ ΤΙ ΚΡΑΤΟΣ ΖΟΥΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΡΜΟΙ ΟΙ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΑΙ . ΝΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΦΙΤΣΟΥΛΑΣ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΩΝ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΚΟΙΝΩΦΕΛΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΜΕ ΕΠΙΣΗΜΕΣ ΑΔΕΙΕΣ ΣΦΡΑΓΙΔΕΣ ΒΟΥΛΕΣ ΕΡΓΑ ( ΤΑ ΦΡΕΣΚΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ ΤΟ ΑΚΥΡΩΘΕΝ ΝΕΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΟΥ ΠΑΟ ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΒΑΝΔΑΛΙΖΟΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΑ ΦΛΑΜΙΓΚΟ ΚΑΙ ΠΙΓΚΟΥΙΝΟΥΣ ΤΟΥ ΒΟΤΑΝΙΚΟΥ ΤΩΡΑ ΠΑΙΖΕΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΑ ΚΑΙ ΟΥΔΕΤΕΡΟ ΑΠΟΤΕΦΡΩΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΑΝΑ ΤΗΝ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ ) ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΥΝ ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΜΕΓΕΘΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΑ ΑΠΟ ΔΥΟ ΠΕΝΤΕ ΔΕΚΑ ΦΙΤΣΟΥΛΕΣ ΣΥΝ ΤΑ ΠΕΤΑΜΕΝΑ ΛΕΦΤΑ ΤΩΝ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΕΠΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ . ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΧΟΝΤΡΕΣ ΚΛΩΤΣΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΘΕΣΜΟΙ ΚΑΙ ΚΡΑΤΟΣ .

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει