Η Γουάντα Νάρα με νέες της δηλώσεις ξεκαθάρισε πως μιλάει με την Ίντερ για να βρεθεί λύση και ο Μάουρο Ικάρντι να παραμείνει στην ομάδα.

Πρόσφατα μεταξύ Ικάρντι, Νάρα και Μπέπε Μαρότα υπήρξε ραντεβού με σκοπό να ξεκαθαρίσει το σίριαλ με την παραμονή του Αργεντινού επιθετικού στην Ίντερ. Οι σχέσεις μεταξύ Ικάρντι και Ίντερ είχαν πάει στα άκρα, αλλά σύμφωνα με τα λεγόμενα της Γουάντα Νάρα, το τεταμένο κλίμα φαίνεται να εκτονώνεται.

Η σύζυγος και εκπρόσωπος του Ικάρντι ξεκαθάρισε με δηλώσεις της σε τηλεοπτικό σόου ότι κάνει τα πάντα για να παραμείνει ο Αργεντινός φορ στην Ίντερ: «Ο Μάουρο θέλει να μείνει στην Ίντερ. Δουλεύω για να τον κάνω να αισθάνεται καλά και να υπάρξει ειρήνη με τον σύλλογο. Διαλέξαμε μάλιστα και έναν δικηγόρο που είναι οπαδός της Ίντερ. Το πρόβλημα στο γόνατο δεν είναι μια ανακάλυψη. Προσέχει τον εαυτό του 24 ώρες τη μέρα. Απουσιάζαμε από το Σαν Σίρο στο ματς με τη ΣΠΑΛ γιατί μείναμε σπίτι και είδαμε το παιχνίδι με την οικογένειά μας. Δεν έγινε επειδή φοβόμασταν ότι θα ακούγονταν αποδοκιμασίες. Ήταν κάτι που είχαμε συμφωνήσει με τον σύλλογο. Είχαμε ένα θετικό ραντεβού με τον Μαρότα, όπως γίνεται πάντα όταν βρισκόμαστε για να συζητήσουμε σοβαρά θέματα. Ο Μάουρο θέλει να συνεχίσει στην Ίντερ και ελπίζουμε ότι σύντομα θα λυθούν τα πάντα», ανέφερε η Νάρα.

Πηγή: gazzetta.gr