Η Μπαρτσελόνα αναμένεται μέσα στο επόμενο διάστημα να ανοίξει τις συζητήσεις με τον Λιονέλ Μέσι για το νέο του συμβόλαιο που μπορεί να έχει διάρκεια μέχρι και το 2023.

Τον Νοέμβριο του 2017 ο Μέσι συμφώνησε να παραμείνει στην Μπαρτσελόνα μέχρι το καλοκαίρι του 2021, με μία ρήτρα 700 εκατομμυρίων ευρώ, βάζοντας έτσι τέλος στη φημολογία που είχε αναπτυχθεί τότε για τη Μάντσεστερ Σίτι.

Πρόσφατα ο πρόεδρος της Μπάρτσα, Ζόσεπ Μαρία Μπαρτομέου μιλώντας στο Radio Barcelona είχε αποκαλύψει ότι ο σύλλογος θα προχωρήσει σε ακόμα μια ανανέωση του συμβολαίου του Αργεντινού σούπερ σταρ.

Το συμβόλαιο του Μέσι ολοκληρώνεται όταν φτάνει στο τέλος της και η θητεία του Μπαρτομέου, ο οποίος άσχετα με το αν θα παραμείνει στην προεδρία ή όχι, θέλει να έχει κλείσει μέσα στους επόμενους μήνες το θέμα της ανανέωσης του Μέσι.

Σύμφωνα με τη Mundo Deportivο η Μπάρτσα θα προτείνει στον Μέσι σίγουρα μια μονοετή επέκταση του συμβολαίου του, ενώ μπορεί να υπάρχει και οψιόν για ακόμα μια σεζόν, «δένοντας» έτσι τον Αργεντινό ως το καλοκαίρι του 2022 ή του 2023.

Μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρξει κάποια επαφή μεταξύ της διοίκησης της Μπαρτσελόνα και του πατέρα του παίκτη, Χόρχε Μέσι, αλλά αναμένεται να συμβεί προκειμένου να κανονιστεί μια πρώτη συνάντηση προκειμένου να πέσει το θέμα στο τραπέζι.

Δεδομένα πάντως το θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του Μέσι περνάει για την Μπαρτσελόνα σε πρώτο πλάνο.

Πηγή: gazzetta.gr