Το σενάριο να γίνει πρώτος προπονητής στη Γιουβέντους ο Ζινεντίν Ζιντάν δεν είναι ούτε κάτι καινούριο, ούτε κάτι που δημιουργεί έκπληξη. Μάλιστα, δεν έχουν περάσει παρά περίπου 48 ώρες από τη στιγμή που είδε το φως της δημοσιότητας το σενάριο για «πακέτο» του Γάλλου τεχνικού μαζί με τον Μαρσέλο στο Πιεμόντε.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Sun, το… φλερτ των «μπιανκονέρι» με τον «Ζιζού» είναι σοβαρό και ότι η Τσέλσι, που ψάχνεται περισσότερο για προπονητή, θα πρέπει να είναι πολύ ανήσυχη. Ο Φάμπιο Πεταρίτσι λέγεται ότι ήταν ιδιαίτερα ενοχλημένος με την εμφάνιση της ομάδας στο «Metropolitan Wanda» κόντρα στην Ατλέτικο Μαδρίτης και αυτό σημαίνει ότι η θέση του Μαξ Αλέγκι είναι επισφαλής.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, οι «μπλε» θα λύσουν τη συνεργασία τους με τον Μαουρίτσιο Σάρι μέχρι το προσεχές καλοκαίρι και ήδη ψάχνουν τον επόμενο άνθρωπο που θα καθίσει στον πάγκο τους, με τον Ζιντάν να μοιάζει ιδανικός. Μάλιστα, λέγεται ότι θα του προσφέρουν ένα τέτοιο οικονομικό δέλεαρ (συμβόλαιο και μπάτζετ), που δύσκολα θα μπορούσε να το αρνηθεί.

Ωστόσο, η Γιουβέντους θα είχε τον πρώτο λόγο για τον Γάλλο και για συναισθηματικούς λόγους, αλλά και για το πρότζεκτ που προσφέρει ο σύλλογος. Μένει όλα αυτά να απαντηθούν, κάτι που δεν αποκλείεται να γίνει και σύντομα.