Έτοιμη να προτείνει στον Καβάνι επέκταση στο συμβόλαιο που τον δεσμεύει με τη Νάπολι είναι η διοίκηση των «παρτενοπέι».

Πληροφορίες που φτάνουν από την Ιταλία κάνουν λόγο για πρόθεση των ανθρώπων της ομάδας να αυξήσουν τις ετήσιες αποδοχές του Ουρουγουανού, αυξάνοντας ταυτόχρονα και τη ρήτρα αποδέσμευσής του.

Με τον τρόπο αυτό η διοίκηση της Νάπολι προσπαθεί να αποθαρρύνει κάθε μεγάλη ευρωπαϊκή ομάδα και να εξασφαλίσει την παραμονή του πρώτου της σκόρερ.

Για άλλη μια χρονιά αποτελεί το μεγάλο όπλο της Νάπολι. Σκοράρει ακατάπαυστα, είναι ηγέτης, βοηθάει με κάθε τρόπο.

Ο Έντινσον Καβάνι είναι ένας από τους κορυφαίους επιθετικούς του κόσμου και η διοίκηση της Νάπολι το γνωρίζει καλά αυτό. Για αυτό το λόγο είναι έτοιμη να του καταθέσει πρόταση επέκτασης του συμβολαίου του, με παράλληλη αύξηση των αποδοχών του.

Πληροφορίες που φτάνουν από την Ιταλία και δημοσιεύει η «Tuttosport» αναφέρουν πως ο πρόεδρος Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις, σε συνεννόηση με τον αθλητικό διευθυντή Ρικάρντο Μπιγκόν, είναι έτοιμος να προσφέρει στον Ουρουγουανό περισσότερα από 5,5 εκατ. ευρώ το χρόνο, συν μπόνους κατάκτησης στόχων.

Αυτό, ωστόσο, που προκαλεί ίλιγγο είναι η νέα ρήτρα αποδέσμευσης του παίκτη, που θα αυξηθεί από τα 63 εκατ. ευρώ που είναι σήμερα, στα 95 εκατ. ευρώ! Όλα αυτά, βέβαια, αν ο Καβάνι συμφωνήσει, κάτι που θεωρείται αρκετά πιθανό.

Με τον τρόπο αυτό η Νάπολι εξασφαλίζει πως ο παίκτης θα παραμείνει στην ομάδα, αδιαφορώντας για τις προτάσεις που φτάνουν από τις πλουσιότερες ομάδες της Ευρώπης.

Πηγή: sport-fm.gr