Την «λευκή» ισοπαλία μέσα στον βούρκο της Βέροιας καλείται να αφήσει πίσω του ο ΠΑΟΚ. Αυτό ήταν το τρίτο σερί ματς για τον «Δικέφαλο του Βορρά» που δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη και στο σαββατιάτικο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό αποτελεί μονόδρομο η κατάκτηση των τριών βαθμών. Ωστόσο, από σήμερα ο Γιώργος Δώνης καταστρώνει τα πλάνα του για την αναμέτρηση με τους Βοιωτούς, έχοντας στους απόντες τον Ματέους Βιβιάν που αποβλήθηκε στο χθεσινό ματς.

Εκτός από τον Βραζιλιάνο στόπερ, δεδομένη θεωρείται η απουσία του Πάμπλο Γκαρσία που δεν έχει καταφέρει να ξεπεράσει τον τραυματισμό του. Από εκεί και πέρα, ο 43χρονος προπονητής περιμένει τρεις παίκτες για να τους δώσει – ενδεχομένως – φανέλα βασικού στον προσεχή αγώνα των Θεσσαλονικέων.

Στη διάθεση του Έλληνα προπονητή επιστρέφει ο Σανθ Χακόμπο, ο οποίος εξέτισε τη ποινή των δυο αγωνιστικών για την αποβολή του στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό. Ωστόσο, μετά την πολύ καλή εμφάνιση του Παναγιώτη Γλύκου στη Βέροια ο Δώνης έχει τον ευχάριστο «πονοκέφαλο» για τον παίκτη που θα υπερασπίσει την εστία της ομάδας.

Όσον αφορά τον Λιαμ Λόρενς, θα δοκιμάσει να προπονηθεί σε κανονικούς ρυθμούς με τους συμπαίκτες του, ενώ σε διαδικασία επιστροφής είναι ο Γιώργος Γεωργιάδης που θα προσπαθήσει και εκείνος να ακολουθήσει το κανονικό πρόγραμμα προπόνησης.

Στο κέντρο της άμυνας είναι πιθανό να αγωνιστεί ο Χρήστος Ιντζίδης μετά την αποβολή του Βιβιάν και τον τραυματισμό του Κατσικά. Στο χθεσινό ματς ο Δώνης κράτησε στον πάγκο τον νεαρό στόπερ, ρισκάροντας με την τοποθέτηση του Σταφυλίδη στο κέντρο της άμυνας στο β’ μέρος της αναμέτρησης.

Από εκεί και πέρα, οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ έχουν παράπονα για τους λόγους που ξεκίνησε η χθεσινή αναμέτρηση στη Βέροια από τη στιγμή που είχαν δημιουργηθεί «λίμνες» στο γήπεδο. Τρεις υπάλληλοι της «βασίλισσας του Βορρά» προσπάθησαν με διάφορους τρόπους να αφαιρέσουν το νερό από τον αγωνιστικό χώρο. Αρχικά δουλειά οι σκούπες, η πρώτη σκέψη που έγινε ήταν να γίνουν τρύπες στο έδαφος!

Πηγή: sport-fm.gr