Ούτε η αλλαγή προπονητή φαίνεται πως μπορεί να φέρει το πολυπόθητο «σοκ» στην Τσέλσι, που έχει ξεχάσει εδώ και επτά ματς τι σημαίνει νίκη. Νέα απογοητευτική εμφάνιση για τους «μπλε» του Ράφα Μπενίτεθ που ηττήθηκαν 3-1 από τη Γουέστ Χαμ σε αγώνα για την 15η αγωνιστική της Premier League.

Κι όμως, τα πράγματα έδειχναν πως θα εξελιχθούν πολύ καλύτερα για την Τσέλσι, αφού μόλις στο 13’ ο Μάτα έβαλε τέλος στο αρνητικό σερί που ήθελε τους Λονδρέζους να μην έχουν πετύχει καν γκολ στα δύο τελευταία ματς. Επιπλέον, οι φιλοξενούμενοι δημιούργησαν κι άλλες ευκαιρίες και θα μπορούσαν να διευρύνουν το προβάδισμά τους, πράγμα όμως που δεν έγινε και τελικά τους κόστισε ακριβά.

Η συνέχεια -και συγκεκριμένα το δεύτερο μέρος- ανήκε αποκλειστικά στα «σφυριά» που κατάφεραν να ισοφαρίσουν με τον Κόουλ στο 63’ και να χτυπήσουν άλλες δύο φορές στο τέλος.

Έτσι στο 86’ ο Ντιαμέ έδωσε προβάδισμα στους γηπεδούχους και στις καθυστερήσεις ο Μαϊγκά έγραψε το τελικό 3-1, εκμεταλλευόμενος το γεγονός ότι οι παίκτες της Τσέλσι βγήκαν μαζικά μπροστά σε μια απέλπιδα απόπειρα να ισοφαρίσουν.

Πηγή: sport-fm.gr