Εκτενή αναφορά στο θέμα που προέκυψε για τον Παναθηναϊκό με το ΟΑΚΑ και τις ώρες διεξαγωγής των εντός έδρας παιχνιδιών του λόγω της… αδυναμίας του να πληρώσει για το ρεύμα που χρησιμοποιείται, έκανε το ειδησεογραφικό δίκτυο, «ESPN»!

Το μεσημέρι της Τετάρτης, έγινε γνωστό ότι οι ανεξόφλητοι λογαριασμοί του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ, οδήγησαν τη διοίκηση του Σταδίου να κοινοποιήσει επιστολή σε Super League, ΕΠΟ και Nova (που έχει τα τηλεοπτικά δικαιώματα του «τριφυλλιού»» ζητώντας να μεταφερθούν τα ματς των «πράσινων» μεσημέρι.

Λόγω της συμμετοχή των «πρασίνων» στο Γιουρόπα Λιγκ αλλά και της κρίσιμης αναμέτρησης με την Τότεναμ, στις 6 Δεκεμβρίου στο «Γουάιτ Χαρτ Λέιν», το «ESPN» ασχολήθηκε με το συγκεκριμένο θέμα.

Τόσο, μάλιστα, που είχε ακόμα και την ανακοίνωση που εξέδωσε η διοίκηση του Ολυμπιακού Σταδίου, ζητώντας τη μετάθεση των αγώνων του Παναθηναϊκού τις μεσημεριανές ώρες!

Συν τοις άλλοις, τονίζεται πως «το γεγονός πως η ομάδα πούλησε αρκετούς πρωτοκλασάτους ποδοσφαιριστές το καλοκαίρι προς εξοικονόμηση εσόδων, αντικατοπτρίζει την κατάσταση που επικρατεί και την αδυναμία του συλλόγου να φανεί συνεπείς στις οικονομικές της υποχρεώσεις».

Γίνεται, επίσης, αναφορά στη μετακόμιση που ετοιμάζει το «τριφύλλι» με την επιστροφή στο ιστορικό γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας, «Απόστολος Νικολαΐδης», όπου «θα γλιτώσει περαιτέρω έξοδα ενοικίου, όπως αυτά που έχει για το ΟΑΚΑ».

Το κείμενο που έχει αναρτηθεί στη συγκεκριμένη ιστοσελίδα, πάντως, κλείνει με τρόπο που καθιστά σαφές στους αναγνώστες και τον κόσμο που δεν γνωρίζει τα τεκταινόμενα στον Παναθηναϊκό, ότι ο σύλλογος δεν διανύει ευχάριστες μέρες: «Διάολε. Καταλαβαίνεις τελικά ότι τα πράγματα είναι πολύ ζόρικα, όταν δεν έχεις να πληρώσεις ούτε το ρεύμα που καις για τα παιχνίδια σου…».

Πηγή: Sport-fm.gr