Την απέχθεια που αισθάνεται προς όσους «έστησαν» ποδοσφαιρικούς αγώνες και καθόρισαν αποτελέσματα εξέφρασε με αποκαλυπτικό τρόπο ο Πάμπλο Οσβάλντο. Ο επιθετικός της Ρόμα παραχώρησε συνέντευξη σε αντρικό περιοδικό και δεν δίστασε να δηλώσει πως θα έσπαγε στο ξύλο όποιον συμπαίκτη του αποκάλυπτε πως είχε πληρωθεί για να έχει μειωμένη απόδοση.

Το σκάνδαλο με τα στημένα παιχνίδια, που απασχόλησε την Ιταλία για μήνες και εξακολουθεί να βρίσκεται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος, ήταν ένα από τα ζητήματα που έθιξαν οι δημοσιογράφοι του αντρικού περιοδικού «GQ» στον Πάμπλο Οσβάλντο. Η απάντηση που ο επιθετικός της Ρόμα έδωσε, θα συζητηθεί.

«Αν κάποιος σας αποκάλυπτε πως είχε σχέση με τα στημένα παιχνίδια, πώς θα αντιδρούσατε;» ήταν η ερώτηση που του τέθηκε.

«Αν κάποιος συμπαίκτης μου, μου αποκάλυπτε πως έχει προκαθορίσει κάποια αποτελέσματα, πως έχει συμμετοχή σε στημένα ματς ή πως έχει σχέση με ανθρώπους που κάνουν αυτά τα πράγματα, θα εφάρμοζα αυτό που πιστεύω πάντα. Ανέκαθεν πίστευα πως όσα συμβαίνουν μέσα στα αποδυτήρια, πρέπει να παραμένουν εκεί. Δεν θα αποκάλυπτα, λοιπόν, τίποτε και σε κανένα και θα έλυνα το ζήτημα με προσωπική επαφή. Θα τον έσπαγα στο ξύλο», ήταν η αυθόρμητη απάντηση του Οσβάλντο.

Δεν μοιάζεις να είσαι ιδιαίτερα διπλωματικός. «Προσπαθώ να είμαι ο εαυτός μου, ανεξάρτητα από τις καταστάσεις. Στο χώρο μας αυτό δεν είναι εύκολο, αλλά δεν ξέρω άλλον τρόπο να ζω. Είμαι αυτός που είμαι, αν σας αρέσω ΟΚ, αν όχι, υπομονή», απάντησε ο διεθνής επιθετικός.

Πηγή: sport-fm.gr