Τις τελευταίες ώρες εντείνεται η φημολογία που αφορά μια μεγάλη επιστροφή στο ιταλικό ποδόσφαιρο και η οποία θα… ταράξει τα νερά στο παγκόσμιο στερέωμα του αθλήματος, ασχέτως και αν ο ίδιος έχει χάσει μεγάλο μέρος από τη λάμψη του παρελθόντος. Ο λόγος φυσικά για τον Ζοσέ Μουρίνιο και το «φλερτ» με την Ίντερ.

Η θέση του Λουτσιάνο Σπαλέτι στον πάγκο των «νερατζούρι» κρίνεται κάτι παραπάνω από επισφαλής, με τα ΜΜΕ της γειτονικής χώρας να τον έχουν ήδη… τελειωμένο. Μάλιστα, χθες είδαν το φως της δημοσιότητας ρεπορτάζ που συνέδεαν τον σύλλογο του Μιλάνου με μια παλιά του δόξα, τον Εστεμπάν Καμπιάσο, που πέρασε και από τα ελληνικά γήπεδα με τη φανέλα του Ολυμπιακού.

Ωστόσο, τα ρεπορτάζ για επιστροφή του Πορτογάλου τεχνικού στην Ίντερ «φούντωσαν« τις τελευταίες ώρες, με τον δημοσιογράφο, Ντάβιντε Ρούσο, του TeleLombardia να αναφέρει ότι ο «Μου» θα συναντηθεί με τον αθλητικό διευθυντή του συλλόγου, Μπέπε Μαρότα, στο Μιλάνο, για να μιλήσουν για πιθανή συνεργασία ενόψει της επόμενης σεζόν.

Με άλλα λόγια, εάν όλα αυτά ισχύσουν, ο Καμπιάσο ίσως αναλάβει τις τύχες της Ίντερ μέχρι το καλοκαίρι ως μεταβατικός προπονητής, με τον Μουρίνιο να αναλαμβάνει από εκεί και έπειτα.

Υπενθυμίζεται ότι ο «Special One» είχε κερδίσει με τους «νερατζούρι» δύο πρωταθλήματα (2008-09, 2009-10), ένα Κύπελλο Ιταλίας (2009-10), ένα Σούπερ Καπ Ιταλίας (2008) και φυσικά το βαρύτιμο τρόπαιο του Champions League (2009-10), με το οποίο η ομάδα είχε πανηγυρίσει ένα μυθικό τρεμπλ.