Τι νόημα έχει να σκοράρεις εσύ όταν η ομάδα σου τελικά γνωρίζει την ήττα; Στο προαιώνιο αυτό ερώτημα απάντηση δεν έχει βρει ούτε ο Άντι Κάρολ, ο οποίος δηλώνει μεν ευχαριστημένος από το γεγονός ότι πέτυχε το πρώτο του γκολ με τη φανέλα της Γουέστ Χαμ, δεν μπορεί όμως να το χαρεί όπως θέλει καθώς τα «σφυριά» ηττήθηκαν από την Τότεναμ με 3-1.

Ο 23χρονος επιθετικός προσπαθεί να βάλει την καριέρα του και πάλι σε ανοδική πορεία, ύστερα από το δανεισμό του στο λονδρέζικο σύλλογο από τη Λίβερπουλ. Οκτώ αγωνιστικές χρειάστηκαν για τον Άγγλο για να «σπάσει το ρόδι». Το γκολ αυτό τον αποφορτίζει μερικώς από το άγχος να αποδείξει ότι παραμένει ένας αποτελεσματικός σκόρερ, ωστόσο, χάνει την αξία του από το αρνητικό αποτέλεσμα της ομάδας του:

«Ήταν ώρα να γίνει κι αυτό, στα προηγούμενα παιχνίδια ήμουν στις φάσεις, όμως η μπάλα δεν πήγαινε στα δίχτυα. Ελπίζω ότι θα βάλω κι άλλα γκολ την επόμενη βδομάδα. Παρόλα αυτά το αποτέλεσμα είναι απογοητευτικό, κάναμε πολλά λάθη και δώσαμε ευκαιρίες στον αντίπαλό μας να σκοράρει. Έχουμε δύσκολη συνέχεια, με τα παιχνίδια απέναντι σε Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Τσέλσι και Λίβερπουλ οπότε θα πρέπει να ανασυνταχθούμε», δήλωσε ο Άγγλος στράικερ.

Πηγή: sport-fm.gr